Бабата с бастуна от Орлов мост: Протестиращите бяха кьоркютук пияни

ГЕРБ пак излъга – провокаторката от Орлов мост се оказа леля на Екатерина Захариева?: Narod.bg

Протестиращите на „Орлов мост“ бяха коркютук пияни. Това каза пред бТВ бившата медицинска сестра Лиляна Тасева, която стана известна като жената с бастуна, след като бе нападната от бившият пиар на кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева – Петър Кърджилов.

„Позволете ми да имам някакъв показ върху нещата. Никога ли не сте виждали пиян човек – зачервените очи, несвързания и пелтечещ говор, лекото клатушкане, мръсните и омачкани дрехи, вонята, която се носи на джибри – макар че водката не мирише“, каза Тасева.

Тя отрича да е целяла провокация, но след като Кърджилов я нападна, тя го удари с бастун.

Жената с бастуна, както я нарекоха някои в социалните мрежи, прие екипа на бТВ в дома си.

„Отидох да си взема в Пето районно управление книжката за шофьор, подменената новата книжка. И чакам 4-ата, номер 4 тролей, 20 минути и когато чаках повече от 40 минути и един услужлив гражданин ми каза: „Няма какво да чакате, има блокада на „Лъвов мост“ – вярвайте ми, викам ще отида да видя“, споделя Лиляна Тасева.

Тя добави, че е решила да отиде спонтанно до „Орлов мост“.

„Целта ми беше да попитам: „Защо сте тук? Какво по-точно искате? Защо пречите не само на мен, а и на останалите граждани за свободно преминаване“. И когато стигнах, минах леко и полека, внимавайки да не падна през някакви боклуци зелени –  треволяци ли бяха, хартия, абе някакви боклуци зелени на самия асфалт“, разказва пенсионираната медицинска сестра.

„Отсреща някакъв господин изрева гръмогласно: „Госпожо, госпожо“. Отидох, викам: Слушам ви, какво има. Не знам какво пише… (за надписа „Оставка“). Това бяха някакви зелени боклуци и треволяци и се чудех какво правят тук и внимавах да не се спъна – затова вървях бавно и внимателно през целия тоя боклук“, добавя тя.

Според бившата медицинска сестра протестът е нелегитимен и няма как да представлява исканията на мнозинството.

„След разговора бях наобиколена, ругана, обиждана, разни псувни се носеха и т.н. Единственият ми жест към въпросните протестиращи беше насочения ми бастун. Викам им: „Моля ви, метър и половина разстояние“ – аз съм с маска… Метър и половина разстояние искам“. Те бяха до лицето ми“, каза жената с бастуна.

Според нея Петър Кърджилов е бил неадекватен.

Не мога да знам с какво толкова лично е бил засегнат, добави тя. Обявената за провокатор баба не допуска сред причините за това да е поведението ѝ.

Граждански активния пенсионер казва, че политическите партии се борят за контрола на милиардите, предвидени от Брюксел за страната ни. А корупция и задкулисие е имало и преди, и сега.

Лиляна Тасева разказва, че е притеснена и обезпокоена от реакцията на хората към близките ѝ в последните дни. Казва, че няма повече да ходи на „Орлов мост“, а ще си отиде на село

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...