ГЕРБ пак излъга – провокаторката от Орлов мост се оказа леля на Екатерина Захариева?: Narod.bg

Провокаторката, която разбута надписа „Протест” на средата на „Орлов мост” и влезе в конфликт с бившия пиар на Десислава Иванчева, се оказа леля на външния министър Екатерина Захариева. Това шокиращо твърдение направи пред Narod.bg източник от опозицията на Бойко Борисовата клика в управляващата партия.

„Жената с бастуна“, както я нарекоха в социалните мрежи, всъщност се казва Лиляна Тасева и е от пазарджишкото с. Поибрене. Нашият източник подчерта обаче, че родата на Катето Захариева е от друго пазарджишко село – Бошуля.

Преди дни бойната леля на дипломат №1 заяви пред „Нова телевизия” – единствената медия, която като по поръчка се озова на мястото на инцидента, че е от село и идвала да види защо се блокира Орлов мост и не се пускат хора да минават, припомня Narod.bg.

По повод екшъна, след който пиарът на Иванчева Петър Кърджилов дори беше арестуван, от ГЕРБ дадоха брифинг, за да излъжат за пореден път обществото, че партията нямала нищо общо с бабата, която ги хвалеше на Орлов мост. Опровержението не закъсня – в социалните мрежи бе показана снимка как същата възрастна жена позира на снимка с кандидат за кмет на ГЕРБ. Сега Narod.bg научи още, че герберката май ще се окаже сестра на майката на Екатерина Захариева.

До провокацията на бабата с бастуна се стигна, след като, по думите ѝ, минала „през някакви боклуци зелени – треволяци ли бяха, хартия… абе, някакви боклуци зелени на самия асфалт“ (надписът „Оставка“ – б.р.), при което „някакъв господин (Петър Кърджилов, б.ред.) изрева гръмогласно „Госпожо, госпожо”. Отидох, викам: „Слушам Ви, какво има?“ и започнало мелето.

Тя отрича да е целяла провокация, но след като Кърджилов я напръскал с вода, тя го ударила с бастун. Работещата като медицинска сестра Тасева определя като „лапсус“ представянето си като „доктор Тодорова“ – използвайки бащиното си име. Признава, че е симпатизант на ГЕРБ, но премълча, че е леля на опасно близката до Бойко Борисов Захариева, ядоса се информаторът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...