Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има едно нещо, което не ми се връзва в историята на Божков. И то е…. Цветанов

Не се съмнявам в нито една дума, казана от Божков и в представената от него хронология на събитията, защото не е първата подобна история, с която се сблъсквам в последните 15г.

Групата на ЧЕЗ го намекна, преди да заведе арбитражните дела, но говореха за 10 % от бизнеса с разпределението.

Гриша Ганчев и синът му се сдобиха с обвинения и натиск за „дарения“ на коли от завода на „ГрейтУол“ , докато му отнемаха ВЕЦ-овете в полза на Пашата, а в последствие и самият завод.

Китайските инвеститори в „Умният град“ около Елин Пелин говореха за 30%“консултантски“на входа на проекта за тенис ортака и учредител на ГЕРБ – Саздов, и още 15 % дял от бизнеса в последствие.

Разбира се, китайците си тръгнаха, и няма да помислят повече за инвестиция в България.

Завод Рубин от активите на КТБ отиде в ръцете на Сталийски.

Виваком в ръцете на Пеевски, посредством Спас Русев.

Всички работещи спа комплекси от активите на КТБ пак в ръцете на „дарителя“.

Дунарит…. За малко.

И още, и още…..

Мога да изброявам до сутринта бизнеси, плащали“ такса спокойствие“, или пазарували депутати за прокарване на лобистко законодателство. Включително такива, които си купуваха избираеми места в листа с различна тарифа, в зависимост от региона.

За списъците с бизнеси, които да бъдат „проверявани и удряни“ от НАП дори вече не се говори.

Но….

Има едно нещо, което не ми се връзва в историята на Божков. И то е…. Цветанов.

От създаването на ГЕРБ докато Борисов го отстрани, именно той беше човекът, който обикаляше офисите и събираше „такса спокойствие“ и „дял от бизнес“.

Публична тайна е, че Цветанов беше човека, който оказваше натиск по време на избори за корпоративен вот, и беше изпълнителят на мръсните поръчки за „прехвърляне“ на бизнеси по нареждане на Борисов.

Божков обаче го пропуска…. Защо го пази?

Силвия Георгиева

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

1. Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

2. Цветан Цветановкомунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!