Елена Поптодорова: Аз пренесох документите, свързващи Сюлеймани с атенатата в Сарафово

big_82660106_547614165832213_4772057125142659072_n

Въпросът е какво е положението в Европа и в НАТО, а не толкова дали България е застрашена от удари с балистични ракети. В това мнение се обединиха бившият  български дипломат Елена Поптодорова и бившият външен министър Ивайло Калфин в студиото на „Здравей, България“.

Не са питани съюзниците на НАТО дали са съгласни да поемат евентуални удари след ликвидирането на Сюлеймани. Европа трябва да разработи своя акция. Реалността е, че Европа не може да осигури собствената си защита. Ту от Германия, ту от Франция пристигат съобщения за терористи, аргументира се Поптодорова.

„Аз пренесох физическите доказателства за съпричастие и оттам тръгна включването на „Хизбула“ в списъка (с терористични организации) на ЕС. От Канада, през Америка до тук“, заяви  още тя.

По думите й още през октомври е имало среща в Багдад, в която да се планират военни дейiтвия към САЩ, за да се провокира реакция. Сюлеймани е бил под пряко наблюдение отдавна.

Протести вървят в самия Ирак от 3 месеца насам с лозунги „Иран вън, демокрация, образование“, допълни Поптодорова.

Сигурно напрежението ще се увеличи още, не мисля че САЩ имат интерес да си играят с огъня. Президентът Тръмп започва да си изтегля войските, поясни Калфин.

Елена Гунчева: Много е обидно една крадла да ни учи на морал


Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...