Елена Гунчева: Много е обидно една крадла да ни учи на морал

Богомил Бонев: Ленче-кремче не е чула за НПК

Елена Поптодорова: Аз пренесох документите, свързващи Сюлеймани с атенатата в Сарафово

 

Богомил Бонев: Ленче-кремче не е чула за НПК

Ленче-кремче не е чула за НПК. И очевидно няма представа, че годни доказателства са само тези, които са събрани по предвидения по закона ред.

Като например кремче в чантата, което не е платено, е годно доказателство, че е откраднато.

Богомил Бонев

https://svobodnoslovo.eu/

Елена Гунчева: Много е обидно една крадла да ни учи на морал

Ленче-Кремче отново не пропусна да „блесне“ с „прозрения“ по медиите. Да оставим настрани това, че в една нормална държава на подобна нагла крадла няма да й разрешат дори в селски стенвестник да каже нещо, но явно и тя като управляващите ни смята за мозъчно увредени.

Ленче- Кремче носила физически доказателства, че генерал Солеймани бил поръчал атентата в Сарафово! Изкушението да попитам дали не ги е преджобила, докато е флиртувала с аятолах Хомейни, е огромно! Как пък така не успя да ги докопа, когато цяла година нашите служби и политици се чудеха на кого да го припишат атентата, че да се отстрамят пред света. А сега, не ГМР, не службите, не Гешев, а КРАДЛАТА успяла да намери доказателствата!? Аферим, ашколсун, машалла!

Обидно е КРАДЛА да ни учи на морал. Обидно е и за паметта на този ирански генерал, подобно същество да се изказва и да прави „политически“ анализи. Дори краварите не падат чак толкова ниско. Но май всъщност тя е техен човек, нали?!?

Май по-добре КРАДЛАТА да я назначат в службите на разузнаването. Вместо да разузнават какво е станало, направо пускат Ленчето да открадне доказателствата. Лошото е, че освен като политик, е некадърна и като крадла, ама карай. Да гледаме позитивно, поне ще я приберат и няма постоянно да я гледаме по свинските телевизии!

И си мисля, че е крайно време да пратим Кремчето при Путин и спецназ, за да открадне неопровержими доказателства, че те са отровили Гебрев!!!

Според мен, когато на жени след критическата, започнат да им говорят звездите и интуицията, е крайно време специализираните здравни институции да вземат мерки.

Държава, в която една крадла ни учи на морал и политика, е….а, бе, закривай!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...