На вниманието на Гешев! Служител на ВиК–Видин подава сигнали за безобразията. Институциите мълчат, него го уволняват

.
Иван Гешев

Бившият инкасатор от ВиК-Видин Димитър Момчев е подавал куп сигнали до институциите и до ГЕРБ за безобразията, които се вършат в дружеството. Нито един държавен орган, обаче не е реагирал. Нещо повече-заради активността си, той е „награден „ с уволнение. А за капак му изпращат хора, които да замерят къщата му с камъни.
След безуспешната си битка за истината, Димитър Момчев се вижда принуден да напусне страната.  Вчера Момчев разказа накратко пред Фрог историята си, която звучи така: 

Казвам се Димитър Момчев. Работех 10 месеца като инкасатор във ВиК-Видин. Сигнализирах за кражби на вода и безстопанственост - прокуратурата, лично директора на ОДМВР Видин, областният координатор на ГЕРБ Видин, кмета на Видин, партийните централи на ГЕРБ И БСП. Сигнализирах и етичната комисия на ГЕРБ.

След като изпратих сигнал и до министъра на МРРБ, който е собственик на ВиК дружеството и се срещнах със служителя на дирекция ВиК отговарящ за ВиК- Видин Станчева, бях уволнен дисциплинарно. Недоумявам защо след като МРРБ, чрез своята дирекция ВиК контролира своите дружества, никой не търси отговорност от министъра и директора на дирекцията. Готов съм да предоставя доказателства за сигналите си на МВР, прокуратурата и медиите. Къщата, която обитавах, беше атакувана с камъни докато спях. Така животът и здравето ми бяха застрашени, заради което се принудих да емигрирам. 

Медията ни се свърза с г-н Момчев, който се ангажира да предостави на Фрог всички сигнали, които е изпращал до институциите във връзка със положението във ВиК-Видин. „Нещата бяха брутални. В цяла Северозападна България е див феодализъм. Сигнализирах Етичната комисия на ГЕРБ чрез една от водещите телевизии в страната. Не последва нищо. Пуснах сигнал с входящ номер в МРРБ, на който още нямам отговор. Има мои жалби до полицията, но пак нищо. Човек няма как да оцелява в този ад. Единственият изход за мен бе да се махна от тази страна“, допълни мъжът.

Костадин Паскалев: В министерствата няма експерти, а само "калинки"

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...