Ужасът за приятелската към Китайската комунистическата партия Италия не си е отивал! Починалите само за ден от ККП-вирус-19 са 743

Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците

Китайският комунистически модел за справяне с пандемията НЯМА да работи! А и как е възможно? Та нали пандемията дойде за Китайската компартия и тези които я подкрепят!

---

Смъртните случаи вследствие на коронавируса в Италия станаха със 743 повече само за ден и вече са 6820, съобщи днес ръководителят на службата за Гражданска защита, цитиран от Ройтерс.

Това обръща тенденцията за спад от последните два дни, отбелязва агенцията. След като в събота бе съобщено за 793-ма починали (най-големия брой за един ден, откакто на 21 февруари Италия обяви първите случаи), в неделя смъртните случаи бяха 650, а вчера 602.

Броят на заразените в страната пък се е увеличил от 63 927 на 69 176 - с 8,2 процента, каквото беше увеличението и вчера. Хората, които са се възстановили напълно от болестта, днес са 8326, след като вчера са били 7432-ма. В интензивните отделения днес има 3396 души, при 3204-ма вчера.

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. САМО 7% ОТ ТРУПОВЕТЕ СЕ ОТЧИТАТ В КРЕМАТОРИУМ. ПОРЪЧАНИ СА ЕДИН МИЛИОН ТОРБИ ЗА ТРУПОВЕ ОТ ФАБРИКА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса – ВИДЕО

През последното денонощие във Великобритания от коронавируса са починали рекордните 87 души и жертвите стават общо 422, предадоха Ройтерс и ТАСС. Това е повишение от 26 процента за денонощие.

Потвърдените случаи на заразяване са 8077 спрямо 6650 вчера - с 21 процента повече.

Експерти отбелязват, че този показател нараства по-бързо, отколкото в Италия на този етап на разпространяване на болестта.

Снощи премиерът Борис Джонсън обяви национална карантина, която ще продължи най-малко три седмици.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...