ЕСССР – Гаранция за управлението на бкп-ГЕРБ

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Отново някакво изследване на Евробарометър определя, че 1/3 от българите смятали ЕС за гарант за качеството на живот на бъдещите поколения, а още толкова – 23 % смятали, че е гарант за демокрацията в България. Дори ни слагат в листата на еврооптимистите.

Явно всички мои познати са от останалите проценти. С ЕС нахлу всичко най-лошо, което се случи в България през последните 30 години. От енергийно независими се превърнахме в енергийни просяци. От отварянето на границите спечели само ЕС, защото привлече всички млади, образовани и кадърни българи при тях. Почти три милиона! Икономиката ни е длъжна да се съобразява с безумните правила на Брюксел, създадени в полза на богатите държави от Бенелюкс, а не на бедните съюзници от Източна Европа.

Наложиха ни абсурдна толерантност към различните. Направиха децата ни с джендърски разбирания, неспособни да се защитят срещу агресията и насилието. Вместо модерна и боеспособна армия, в изпълнение на задълженията към ЕС и НАТО, разфасовахме всички оръжия, а днешните ни военни трудно могат да се справят с неща, които дори учениците преди 30 години по време на военното обучение можеха. Не вярвате? Да посочвам ли един генерал, който не знае как се марширува и с кой крак се тръгва напред при парад?!?

На практика ЕС крепи продажното българоубийствено управление на Бойко Борисов. Заради това, че той ни е продал, че си изхвърлят токсичния боклук в нашата красива земя, а не тровят техните граждани. Заради това, че заради квотите, България от прочут селскостопански производител, в момента внася картофи от Франция и Австрия, а ябълки от Аржентина. Заради това, че се съгласяваме на всичко, което решат в Брюксел. Затова го търпят и го крепят. А нас, българите, кучета ни яли!

За мен ЕС е вреден и убийствен за България. Като започнем от загубата на национален суверенитет, принудителните решения от Брюксел, убийството на селското ни стопанство и икономиката, духовното убийство на историята и българското семейство и традиция и стигнем до това, че те знаят за корупцията на правителството и продажните сделки на управляващите, но ги подкрепят, защото им е изгодно. На тях! А ние продължаваме да се топим и да изчезваме под благия им поглед.

ЕС не е гарант за демокрация. Защото в страната на демокрацията, свободата, равенството и братството, полицията уби и рани стотици граждани, излезли на протест срещу европейските политики и управляващите. В Германия могат да те арестуват дори за една политнекоректна дума. Всеки мигрант има повече права в този съюз от български пенсионер, работил 40 години и едва преживяващ с пенсия от 200 лева, докато ЕС дава по 1350 лева на мигрант за издръжка на месец.

Та, да попитам – наистина ли сме дебили, или просто е поредната стъкмистика. Освен наредените на държавната копаня, други еврооптимисти не съм видяла. И колкото по-скоро народът на България си каже думата дали иска в този заличаващ ни като нация съюз, толкова по-големи шансове имаме сами да се справим с катастрофата!

Еврооптимисти?!? Брюксел, поздрави на майка ти от българите!

Елена Гунчева

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...