Тома Биков: Всички, които подкрепят Радев са измамници и крадци, и искат да съсипят България

Президентът, наред с всичко, което каза, трябваше да бъде по-конкретен в това, което говори. От една страна, какво означава сваленото доверие. Ясно е как се слага край на едно управление – когато има избори. Избори ще има догодина.

Това каза народният представител от ГЕРБ Тома Биков в студиото на „Тази сутрин“ по bTV във връзка с вчерашното извънредно изявление на президента Румен Радев. „90-та година имаше разпад на държавността и фалит на държавата. Откакто е президент, заниманията му с политика са от тогава.

„“Кои са честните граждани? Те ли са, или тези, които ги издирват? Не мога да разбера какво означава честни граждани. Според мен, подкрепящите Радев също не могат да разберат какво точно казва.

Ако ГЕРБ и ОП не бива да бъдат в управлението, нека каже кои са неговите фаворити за тези места“, каза Биков.   Депутатът твърди, че за него не е проблем това, че президентът е критичен към управлението, а проблемът е в това, че не предлага никаква алтернатива. „Преди година той събра стратегически съвет и той трябваше на базата на тази стратегия да каже „не сте готови, не правите добре това и това“. Една година по-късно не сме чули една дума.

Вчера той си откри предизборната кампания – доста рано и по неподходящ начин. Резултат ще има догодина есента, когато хората ще решат кой искат да бъде президент“, допълни той.  „Един варненски политик каза, че веднага се присъединява към президента. Това не е много добър ореол. Имало е оттегляне на доверието, което не е довело до падане на правителството“, обясни Биков.   „Защо обявява война и го прави точно в този момент?

Аз не съм гласувал за президента, така че съм си свалил доверието към него още преди да са го избрали.

БСП имат вътрешни избори и самите те не знаят кой ще им бъде лидер“, заключи той.

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...