Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Горанов ни успокой: Държавата им се развивала изключително успешно. Доходите им растели с двуцифрени размери – А как е вашата държава? Как са ви доходите?

1582395298

„Президентът Радев има повече от една роля. Не мога да споделя голяма част от изводите му за състоянието на държавата и качеството на управлението“, това заяви в предаването „Карай направо“ с Диана Найденова в ефира на Нова тв министърът на финансите Владислав Горанов.

Той призна, че в общочовешки план се чувства добре, а също така и че вирусите го подминават.

„Държавата се развива изключително успешно. Доходите растат с двуцифрени размери. Това касае не само минималната заплата, а и средната. Има много доказателства, които опровергават тезата, че държавата е в криза“, поясни финансовият министър.

Относно смяната на лева с евро, Горанов заяви: „Няма причина за притеснения. България ще се присъедини към еврото с курса, който действа към момента. Нито една държава не е обедняла заради еврото“.

„Г-н Васил Божков твърди, че ме е информирал какви неща прави и аз съм се съгласил? Да дойде да го каже пред българския съд и всеки ще си носи последствията. Защо не се изправи пред съда, щом е толкова сигурен в своята невинност?

Има и друг богат човек, който нанесе щети на държавата, но стои в Сърбия (бел. ред. Цветан Василев).

Процесът по екстрадицията на Васил Божков не е политически. Искането за екстрадиция е изпратено.

При това, което се загатва от прокуратурата за значителен брой престъпления, извършвани от него, няма аргумент подобно разрешение да не бъде дадено“, добави Горанов.

„Не разчитам на случайни събития и в този смисъл не съм търкал билетчета. Наблюдавал съм много хора как го правят и ги съжалявах. Не разбирам как може да заредят гориво в колата си за 10 лева, а да купят билетчета за търкане за 30 лева“, заключи финансовият министър.

Нова тв, Блиц

Акад. Петър Иванов разгада просперитета на ГЕРБ и мистерията на средния доход от 1 770 лева на месец – 700 000 души с по 18 000 лв., 70 000 души – 42 000 лв., 700 души – по около 1 млн. лв.. Вие от кои сте?

Горанов закова: Не е вярно, че ще обеднеем с приемането на еврото – НО за вас не може да гарантира

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!