Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отровните корени на комунизма

Отровните корени на комунизма
VIDEO: The True History of Communism

Международният тероризъм и неговата безизходност се разиграват на световната сцена като средство за отвличане вниманието на хората от най-опасния проблем – подчиняване на целия свят и поставянето му под властта на тоталитарния комунистически режим.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Много хора вече са разбрали, че има нещо нередно в съвременното общество, че някакви скрити икономически сили действат с помощта на подробно разработен сценарий, водейки ни към безизходното положение – масов терор.

Човечеството е изплашено и обезсилено и когато чуем: „Комунистическата партия на Китай представлява опасност за целия свят” много отежняващи факти изникват в съзнанието ни: недопустимите нарушения на човешките права в Китай, геноцид, инцидентите в страните ЮАР, Аржентина, Тайланд, Франция и САЩ, и т.н., където представители на китайските посолства и консулства избиха невинни хора, натрапвайки своя собствен ред.

Китайските посолства безмълвно координират своя шпионаж и различните си подмолни действия, отправени към преселниците на Китай в чужбина. Под „внимателното” ръководство на комунистическата партия Китай изкупува оръжие, затрупва световния пазар с некачествени и най-често опасни за здравето стоки, и държи под око масовото преселение на китайци при разместването на „неуправляемата” лавина от емигранти в различните страни и континенти.  

В света всички войни и революции са били организирани и разигравани с цел да се насочи политиката на правителствата към защитаване на лични интереси, към внасяне на хаос, завързване на интриги, на силови манипулации и шпионаж. Както се подразбира, комунистическият режим е следствие от една премислена политика, разработена предварително от основателите и ръководителите на комунистическите режими.  

Червената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Тяхната цел е да се разруши стария свят, традиции и култура, и да се построи „нов”. „Насилие – единственият начин да получиш властта” – гласи откровено Манифестът на комунистическата партия, написан от Карл Маркс и Фридрих Енгелс. „Знаменитият” „Капитал” на Маркс учи на класова борба. Ленин учи как да се извоюва политическа власт по пътя на революцията и по пътя на установяване на диктатурата на пролетариата.

Защо Маркс е излъгал за комунизма?

 „Маркс не е бил атеист. Това е най-важният момент, защото Богът и Сатаната съществуват едновременно. Макар, че той се е отрекъл от Бога и е станал последовател на Сатаната, той си остава вярващ, и не е атеист. Защо тогава Маркс създава комунистическото движение и убеждава толкова много хора да станат атеисти?”...

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

В над 20-те страни с комунистически режими са били изтребени повече от 100 милиона „инакомислещи”. Кой стои зад тези злодеяния? Във всеки един момент от човешката история кликата на властимащите милиардери е тази, която е определяла съдбата на хората, мисленето на учените, пресата, корпорациите... Всъщност, червената петолъчна звезда е и символът на петте братя Ротшийлд, които са владели целия свят.

"Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..."

Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи – революционери - терористи, се самопровъзгласили за френски националисти, а французите били наречени...

Те поддържали тайна, реакционна, световна организация, като самите те били членове на това тайно общество. Много от членовете на тайното общество, които били на по-ниски нива в неговата йерархия, не знаели за истинското положение на нещата горе – какво и кой точно стои зад всичко. Собствените си планове горе държали в строга тайна, а човечеството лъгали, че са „слуги на народа” и искат да построят процъфтяващо общество. Но истината за техните намерения била друга.

Всичко започва много по-рано от 1917 г..

Всичко започва много по-рано от 1917 г. През 1879 г. Джон Рокфелер със своята компания „Стандарт Ойл“ контролира 95% от американските петролни рафинерии с амбициите да постигне световен контрол...

Тяхната истинска цел била да разбудят революционността на масите, като с помощта на насилието и терора унищожат духовността, посеят криминалност, разврат и мафиозност, за да завладеят света и да постигнат абсолютната власт и богатства. Традициите на това тайно общество включвали специфични церемонии и ритуали, мистични магьосничества и магически прийоми, където водещи били демонизирането и сатанизма.

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Еврейската болшевишка революция от 1917 г. наложи комунизма в Русия с проливане на много кръв!

Те използвали индийската свастика [символът на Хитлер е също свастика], изучавали мистиката на тибетците и индусите, събирали се в сатанински групи за Черни магии и под влиянието на групова гностика (неортодоксално учение за тайните на знанието за света) и паганизъм, те фалшифицирали историята и разрушавали световния ред. Всичкото зло, произтекло в историята, е в следствие на тяхната дейност. Наполеон, Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Ленин, Троцки, Сталин, Хитлер, Мао Цзедун, Рузвелт, Труман... – е само кратък списък на това въпросно общество.  

Тайните на еврейската революция

Най-мощният удар срещу руския народ е нанесен през 1917 г., когато властта в империята завземат истинските черни масони, които за публиката се наричат "болшевики"...

Това са отровните корени на комунизма. Ако по тяхно мнение врагът на обществото е християнството, тогава те конфронтират религиите за да променят света. Карл Маркс бил член на тайното общество под номер 33, което е съответно и нивото, където се намирал в йерархията. Голям поклонник на Луцифер, той бил избран да разработи идеята за комунизма – оръдието за разрушения и власт. Заплатили на Маркс да напише „Капиталът” и искането било изпълнено.

След това избрали Ленин, Сталин и Мао да превърнат идеята на комунизма в дело в държавите с висок човешки потенциал: Русия и Китай. Планирали първо с помощта на комунизма и насилията да се разруши могъществото на Русия, а след това, посредством икономически похвати и насилие, да се осъществи пълното завладяване на цял свят от комунистическата партия на Китай.

Първите Ленински награди - по 100 000 рубли на убиец

Владимир Илич Ленин изплащал награда от по 100 000 рубли на убиец и наричал руснаците "лайнари"...

Дж. Рокфелер и Рокфелерови били заинтересовани от Хитлер, тъй като от една страна те изграждали със своята реклама положителния имидж на болшевиките, а от друга – Хитлер [националсоциалист] гръмогласно поддържал оръдието на разрушението – комунизма. Но въпреки, че Дж. Рокфелер подпомагал Хитлер по всякакви начини, Хитлер не успял да окове в икономическа зависимост цялото земно кълбо, така както прави комунистическата партия на Китай - той съумял само да засее половината свят с концентрационни лагери. Но и в това отношение китайската комунистическа партия има по-голям опит. Концлагерите в Китай не само растат като гъби след дъжд, но и изчезват в кратки срокове, за да заблуждават успешно хората на добрата воля по цял свят.  

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Написаното е основано на проучвания на доктора на философските науки Хенри Макао и книгата „Под знака на Скорпиона” („Under the sign of the Scorpion”), и «Архитектите на измамата » („Architects of deception”) на Джури Лин.

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Brilliant anti-Common Core Speech by Dr. Duke Pesta - Kак комунизма ще бъде наложен в САЩ, а от там и в ЦЯЛ СВЯТ

Това видео разкрива как комунизма ще бъде наложен в САЩ и ако успее, как ще бъде наложен на ЦЯЛ СВЯТ...

James Perloff: False Flag Events Behind the Six Major Wars

Интервю с Джеймс Перлов за "атаките под фалшив флаг" в 6 от най-големите войни в които САЩ са участвали, разрастването на КОМУНИЗМА, неговото спонсориране, за това как администрацията на Труман тласка Китай в ръцете на КОМУНИЗМА, за установяването на Световно правителство и КОМУНИЗМА като форма на управление на Новия Световен Ред

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!