Отровните корени на комунизма

Отровните корени на комунизма
VIDEO: The True History of Communism

Международният тероризъм и неговата безизходност се разиграват на световната сцена като средство за отвличане вниманието на хората от най-опасния проблем – подчиняване на целия свят и поставянето му под властта на тоталитарния комунистически режим.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Много хора вече са разбрали, че има нещо нередно в съвременното общество, че някакви скрити икономически сили действат с помощта на подробно разработен сценарий, водейки ни към безизходното положение – масов терор.

Човечеството е изплашено и обезсилено и когато чуем: „Комунистическата партия на Китай представлява опасност за целия свят” много отежняващи факти изникват в съзнанието ни: недопустимите нарушения на човешките права в Китай, геноцид, инцидентите в страните ЮАР, Аржентина, Тайланд, Франция и САЩ, и т.н., където представители на китайските посолства и консулства избиха невинни хора, натрапвайки своя собствен ред.

Китайските посолства безмълвно координират своя шпионаж и различните си подмолни действия, отправени към преселниците на Китай в чужбина. Под „внимателното” ръководство на комунистическата партия Китай изкупува оръжие, затрупва световния пазар с некачествени и най-често опасни за здравето стоки, и държи под око масовото преселение на китайци при разместването на „неуправляемата” лавина от емигранти в различните страни и континенти.  

В света всички войни и революции са били организирани и разигравани с цел да се насочи политиката на правителствата към защитаване на лични интереси, към внасяне на хаос, завързване на интриги, на силови манипулации и шпионаж. Както се подразбира, комунистическият режим е следствие от една премислена политика, разработена предварително от основателите и ръководителите на комунистическите режими.  

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Тяхната цел е да се разруши стария свят, традиции и култура, и да се построи „нов”. „Насилие – единственият начин да получиш властта” – гласи откровено Манифестът на комунистическата партия, написан от Карл Маркс и Фридрих Енгелс. „Знаменитият” „Капитал” на Маркс учи на класова борба. Ленин учи как да се извоюва политическа власт по пътя на революцията и по пътя на установяване на диктатурата на пролетариата.

Защо Маркс е излъгал за комунизма?Защо Маркс е излъгал за комунизма?

 „Маркс не е бил атеист. Това е най-важният момент, защото Богът и Сатаната съществуват едновременно. Макар, че той се е отрекъл от Бога и е станал последовател на Сатаната, той си остава вярващ, и не е атеист. Защо тогава Маркс създава комунистическото движение и убеждава толкова много хора да станат атеисти?”...

Ротшилд финансират Карл МарксЗащо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

В над 20-те страни с комунистически режими са били изтребени повече от 100 милиона „инакомислещи”. Кой стои зад тези злодеяния? Във всеки един момент от човешката история кликата на властимащите милиардери е тази, която е определяла съдбата на хората, мисленето на учените, пресата, корпорациите... Всъщност, червената петолъчна звезда е и символът на петте братя Ротшийлд, които са владели целия свят.

"Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..."

Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи – революционери - терористи, се самопровъзгласили за френски националисти, а французите били наречени...

Те поддържали тайна, реакционна, световна организация, като самите те били членове на това тайно общество. Много от членовете на тайното общество, които били на по-ниски нива в неговата йерархия, не знаели за истинското положение на нещата горе – какво и кой точно стои зад всичко. Собствените си планове горе държали в строга тайна, а човечеството лъгали, че са „слуги на народа” и искат да построят процъфтяващо общество. Но истината за техните намерения била друга.

Всичко започва много по-рано от 1917 г..

Всичко започва много по-рано от 1917 г. През 1879 г. Джон Рокфелер със своята компания „Стандарт Ойл“ контролира 95% от американските петролни рафинерии с амбициите да постигне световен контрол...

Тяхната истинска цел била да разбудят революционността на масите, като с помощта на насилието и терора унищожат духовността, посеят криминалност, разврат и мафиозност, за да завладеят света и да постигнат абсолютната власт и богатства. Традициите на това тайно общество включвали специфични церемонии и ритуали, мистични магьосничества и магически прийоми, където водещи били демонизирането и сатанизма.

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Еврейската болшевишка революция от 1917 г. наложи комунизма в Русия с проливане на много кръв!

Те използвали индийската свастика [символът на Хитлер е също свастика], изучавали мистиката на тибетците и индусите, събирали се в сатанински групи за Черни магии и под влиянието на групова гностика (неортодоксално учение за тайните на знанието за света) и паганизъм, те фалшифицирали историята и разрушавали световния ред. Всичкото зло, произтекло в историята, е в следствие на тяхната дейност. Наполеон, Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Ленин, Троцки, Сталин, Хитлер, Мао Цзедун, Рузвелт, Труман... – е само кратък списък на това въпросно общество.  

Тайните на еврейската революция

Най-мощният удар срещу руския народ е нанесен през 1917 г., когато властта в империята завземат истинските черни масони, които за публиката се наричат "болшевики"...

Това са отровните корени на комунизма. Ако по тяхно мнение врагът на обществото е християнството, тогава те конфронтират религиите за да променят света. Карл Маркс бил член на тайното общество под номер 33, което е съответно и нивото, където се намирал в йерархията. Голям поклонник на Луцифер, той бил избран да разработи идеята за комунизма – оръдието за разрушения и власт. Заплатили на Маркс да напише „Капиталът” и искането било изпълнено.

След това избрали Ленин, Сталин и Мао да превърнат идеята на комунизма в дело в държавите с висок човешки потенциал: Русия и Китай. Планирали първо с помощта на комунизма и насилията да се разруши могъществото на Русия, а след това, посредством икономически похвати и насилие, да се осъществи пълното завладяване на цял свят от комунистическата партия на Китай.

ЛенинПървите Ленински награди - по 100 000 рубли на убиец

Владимир Илич Ленин изплащал награда от по 100 000 рубли на убиец и наричал руснаците "лайнари"...

Дж. Рокфелер и Рокфелерови били заинтересовани от Хитлер, тъй като от една страна те изграждали със своята реклама положителния имидж на болшевиките, а от друга – Хитлер [националсоциалист] гръмогласно поддържал оръдието на разрушението – комунизма. Но въпреки, че Дж. Рокфелер подпомагал Хитлер по всякакви начини, Хитлер не успял да окове в икономическа зависимост цялото земно кълбо, така както прави комунистическата партия на Китай - той съумял само да засее половината свят с концентрационни лагери. Но и в това отношение китайската комунистическа партия има по-голям опит. Концлагерите в Китай не само растат като гъби след дъжд, но и изчезват в кратки срокове, за да заблуждават успешно хората на добрата воля по цял свят.  

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Написаното е основано на проучвания на доктора на философските науки Хенри Макао и книгата „Под знака на Скорпиона” („Under the sign of the Scorpion”), и «Архитектите на измамата » („Architects of deception”) на Джури Лин.

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Brilliant anti-Common Core Speech by Dr. Duke Pesta - Kак комунизма ще бъде наложен в САЩ, а от там и в ЦЯЛ СВЯТ

Това видео разкрива как комунизма ще бъде наложен в САЩ и ако успее, как ще бъде наложен на ЦЯЛ СВЯТ...

James Perloff: False Flag Events Behind the Six Major Wars

Интервю с Джеймс Перлов за "атаките под фалшив флаг" в 6 от най-големите войни в които САЩ са участвали, разрастването на КОМУНИЗМА, неговото спонсориране, за това как администрацията на Труман тласка Китай в ръцете на КОМУНИЗМА, за установяването на Световно правителство и КОМУНИЗМА като форма на управление на Новия Световен Ред

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...