Политиците богатеят, пенсионерите мизерстват

Retro.bg

Всичко, което може да се разруши и съсипе в България, е разрушено и съсипано. Болшинството от бивши и настоящи управляващи са се постарали да го направят! Затова никой вече не вярва, че живеем в правова и демократична държава. Всичко нагло и безскрупулно е така прозрачно, че вече се разбира от първия до последния българин, особено в периодите преди избори. Държавата се нуждае от достойни, честни и упорити българи.

Косата ми се изправя, когато някой призове към смирение. Не вярвам на такива и винаги търся нещо задкулисно. По-скоро призивът цели всички да се кротнат и смирят, за да могат играчите за пореден път да изиграят игрите си. Има не смирение, а безмилостна битка за власт, защото, който е на власт, той засмуква париците. Всичко е цирк, пародия, фарс! И как да се смирим, когато 35 години „парламентарната република“ върви от провал към провал? Единственото „направено“ е вкарването на България в луксозната кошара, наречена „демокрация“. Народът в кошарата, а те богатеят, пълнят гуши и сметки, обезличавайки един цял народ с никакви, унизителни заплати и още по-унизителни нищожни пенсии.

М. Минчев: Защо скриха доклада на Йоханес Хан, че след 40 години България и българите ще изчезнат?

Може и без здравеопазване, без образование, без култура. Важен е хаосът, важно е водата да е винаги мътна, за да се ловят милиони и милиарди. Такова чудо не е било! За кой път в парламента влизат все едни и същи. Защо въобще влизат, като вършат точно обратното на надписа на НС „Съединението прави силата“? Безлични самозванци, безразлични към народа. Ами то е от ясно по-ясно – хората вече не ви искат, защото вас ви водят единствено егото и личните амбиции.

Валерия Стефанова, Лондон

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Политиците богатеят, пенсионерите мизерстват - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!