РЕТРО ХИТ! Елка Константинова в последното си тв интервю: Колкото е подъл и долен Доган, толкова е и интелигентен!

Lupa BG

Бившата министърка определя Сокола като най-умния си ученик

Проф. Елка Константинова ни напусна миналата година на достолепните 90. Бившата министърка на културата страдаше от тежка деменция в последните години от живота си и не се беше появявала пред камери от 2016 г.

Безкрайно интересно е последното й тв интервю, което пророчески засяга темата с разцеплението в ДПС.

"Те никога няма да се разцепят", заяви проф. Елка Константинова в "120 минути" по Би Ти Ви. "Колкото е подъл и долен Доган, той е много лош човек, толкова е и интелигентен. Той е чудото, което съм видяла в дългата си практика. Той знае всичко. Никога не съм имала толкова умен студент", призна тя за почетния председател на ДПС Ахмед Доган. "Много ме обичаше. Канеше ме у тях", добави тя.

Проф. Константинова призна, че е питала Доган защо учи толкова, на което той отговорил:

"Защото съм турчин в България и трябва да им бъда вожд."

Тя твърди за него, че той е много умен и има цел. "Нека да се цепят, защото са комунисти", каза проф. Константинова относно разцеплението в ляво. От тази работа ще спечели СДС-то. На изборите всичко излиза наяве", посочи проф. Константинова и подкрепи задължителното гласуване. "Как ще критикуваш утре, ако не си гласувал?", попита тя.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РЕТРО ХИТ! Елка Константинова в последното си тв интервю: Колкото е подъл и долен Доган, толкова е и интелигентен! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!