Рени си купи земя, заживява на село

Снимка: Facebook

Мария Атанасова
Автор във Fakti.bg

Певицата е броила 40 000 евро за терена, на който ще вдига къща

Фолк певицата Рени е закупила земя на стойност 40 000 евро, намираща се близо до столицата. Теренът се намира в китното селце Крушовица. В момента то все още е празен двор, но поп фолк звездата ще сбъдне там една от големите си мечти – красива къща в планината.

Плевенчанката, която си спечели огромна слава и в съседна Сърбия, е закупила част от обявените за продажба 614 кв.м. в регулация. Прокаран е ток и централен водопровод има противопожарен кран и виза за проектиране. Единственият недостатък била леката денивилация, която обаче не я притеснила.

По всяка вероятност строежът на Рени ще се забави, тъй като изисква солидна инвестиция. Според някои от местните е възможно да използва терена и за проект с цел печалба, но мнозина го намират за малко вероятно, пише „Галерия“.

Любопитна подробност е, че през последните години територията стана една от предпочитаните за звездите, с домове наоколо могат да се похвалят десетки, като сред тях са обичаният готвач Ути Бъчваров, Ани Хоанг и половинката ѝ режисьорът Люси Иларионов, Мис България Ромина Тасевска и също наградените с приз за най-красиви българки – Марина Войкова и Тамара Георгиева.

Най-близко до Рени ще бъде водещата на „Съдебен спор“ – Ромина, която живее край село Нови Хан. С всички останали вероятно често ще се засича, предвид оживените екопътеки и манастири в околията.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Рени си купи земя, заживява на село ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!