Бивш съветник на Пентагона хвърли бомба: Зеленски е готов да избяга, прехвърлил е милиардите си в Кипър, Швейцария и Албания

Lupa BG

Президентът на Украйна бил обезпечил заминаването си при приближаването на руската армия, убеден е Дъглас Макгрегър

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е подготвил всичко необходимо, за да напусне страната с приближаването на руската армия. Това казва в сензационно интервю бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала "Deep Dive".

„Знаем, че Зеленски е стегнал куфарите си, прехвърлил е милиардите си в банкови сметки в страни като Кипър, Албания и Швейцария, купил е имоти в Италия, има апартамент тук във Флорида, близо до Орландо. Той е готов да избяга, когато стане твърде напечено“, каза още Макгрегър.

Володимир Зеленски бил готов да си тръгне със самолет от Украйна, смята Макгрегър

Макгрегър подчерта, че веднага щом Зеленски разбере, че руските въоръжени сили вече са близо, той ще напусне Украйна със самолет. Бившият съветник на Пентаггона смята, че всичко може да се случи по „афганистанския сценарий“. Бившият съветник обаче не изключва възможността украинските въоръжени сили да действат срещу Зеленски по-рано поради трудната ситуация на фронтовата линия.

"Мисля, че трябва да имаме предвид две неща. Първо, противно на това, което казва г-н Зеленски, публично или тайно, ние знаем, че багажът му е опакован. Той е прехвърлил милиардите си в банкови сметки в места като Кипър, Албания, Швейцария. Купил е доста имоти в Италия. Има жилище тук, във Флорида - недалеч от мястото, където се намирам, в Орландо.

Готов е да замине. И веднага щом му стане ясно, че руснаците напредват към него, той ще се отправи към самолета и вероятно ще го натовари с всички останали пари. Точно както видяхме в Афганистан. Това е, разбира се, ако украинците, които са все повече се отвращават от него, противно на това, което ни казват
в мейнстрийм медиите, не го отстранят, което мисля, че е реална възможност. Всъщност може да се окаже, че именно украинските войници, които плащат ужасна цена в тази войната, в крайна сметка може го ликвидират", заявява в интервюто си Дъглас Макгрегър.

Изкуруригалият бивш военен е известен с тотално неадекватните си прогнози за случващото се в Украйна. При нахлуването на руснаците той заяви, че до 10 часа хората на Зеленски ще бъдат смазани. Ден по-късно смени периода на 10 дни. И така - две години и половина.

Ето интервюто:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бивш съветник на Пентагона хвърли бомба: Зеленски е готов да избяга, прехвърлил е милиардите си в Кипър, Швейцария и Албания - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!