ГМО борсите на БГ

svobodnoslovo.eu

Погромът върху българското земеделие е нечуван. И върху животновъдството - също! От години имам лятна къща в Цалапица. Едно от най-големите и богати села у нас. Днес на борсата му има само жалки прекупвачи от големите борси за вносните пластмасови домати и зеленчуци.

Прочутият цалапишки домат изчезна, самите местни отглеждат в огромните си дворове и плющят картонени домати от неивестни гмо-разсади. Изчезна и пиперът, и краставиците, и патладжана, и прасковите, и сливите, и ябълките. И още по-страшното - изчезнаха българските семена и разсади за тях. Това е не по-малко престъпно от човешкия демографски срив на България -изчезват и българските семена на българската земя.

Изчезнаха и кокошките, и първите, и вторите, и третите петли, и гъските, и патиците, и мисирките, и хлопките на козите и овцете. И кучетата дори. Всичко изчезна. Селото онемя. Самият български селянин се превърна в ГМО-домат, който продава ГМО-домати.

Да ти е...а и европроектите, и квотите, и субсидиите, и зърнарите с майбасите, и евро-субсидиите на евроеятоласите, и цялото това умишлено унищожение на свещената хранителна българска традиция ,която наред с Вярата Христова ни е спасявала през тъмните векове на пермаментните ни робства.

Недялко Славов

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГМО БОРСИТЕ НА БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!