Ибрямов си призна за джипа, онемя при неудобен въпрос

Новини Стандарт

Не каза обаче защо кара кола, собственост на фирма, която източва бюджета

Джейхан Ибрямов от ДПС-Доган е прихванат от ГДБОП и НАП в мащабна схема за източване на ДДС

Изключеният от ПГ на ДПС Джейхан Ибрямов си призна, че е ползвал джипа, който вчера ГДБОП и НАП конфискуваха в разследването на мащабната афера за източване на ДДС, ощетила бюджета с над 9 милиона лева.

ДДС аферата! Иззеха джипа на Джейхан Ибрямов, отцепникът гори (СНИМКИ)

Ползвал съм този автомобил това не ме притеснява, другото е компромат, заяви Ибрямов в интервю за БНТ. Но така и не каза защо ползва автомобил, собственост на фирма, която източва бюджета. На брифинг вчера представители на ГДБОП и НАП заяви, че се разследва дали над групата дедесари е имало политически чадър.

ГДБОП и НАП разбиха зловеща афера. 57 млн. лв. крити в каса

На влизане в БНТ отцепникът от ДПС бе пресрещнат от репортер на ПИК с въпроса „Разпъвал ли сте чадър над престъпна група”. Ибрямов онемя и мълчаливо влезе в сградата на телевизията без да отговори на въпроса. 

Вчера стана ясно, че с джипа, който бе конфискуват, Джейхан Ибрямов е ходил на сбирки при почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец".

Над 4 000 членове, активисти и симпатизанти на Движението за права и свободи в област Търговище преди два месеца се обявиха за сваляне доверието от депутата Джейхан Ибрямов с подписка. Тя се яви в подкрепа на решение, взето от Областния съвет на ДПС – Търговище на 3 юли, с което организацията сне доверие от Ибрямов.

Мотивите за снемане на доверието от Ибрямов, които изтъкнаха петте общински структури на ДПС в областта – Опака, Омуртаг, Антоново, Попово и Търговище, са създаване на раздор сред избирателите и на конфликти в екипите, неспазване на голям брой обещания и поети, но неизпълнени ангажименти пред електората в голям брой населени места, лоша комуникация с младежите на ДПС, опити за противопоставяне на ръководните кадри в общинските структури.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ибрямов си призна за джипа, онемя при неудобен въпрос - Политика — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!