От Пирогов: Състоянието на Иван Гарелов остава много тежко

Lupa BG

Големият журналист е с малки шансове да се пребори за живот след падане по стълби

Без промяна продължава да бъде здравословното състояние на големия български журналист Иван Гарелов, съобщиха преди минути за Lupa.bg от "Пирогов".

Дългогодишният водещ на предаването "Панорама" се намира в спешната болница, където бе приет преди повече от месец - на 18 юли.

81-годишният журналист постъпи по спешност в лечебното заведение след тежък инцидент край морето, докато работи върху новата си книга.

Първоначално Гарелов е настанен в Бургаската окръжна болница, но заради влошаването на състоянието му е взето решение да бъде преместен в София.

81-годишният журналист Иван Гарелов пострада в хотел "Палас" като паднал по стълбите. Свидетел на инцидента е станала съпругата на предприемача Динко Динев - Даниела, която е била до него в този момент.

Тя веднага е направила всичко възможно, за да му осигури най-добрите медицински грижи.

Пратила го е с частна линейка до Бургас, а оттам веднага са го прехвърлили към "Пирогов".

От болница "Пирогов" потвърдиха, че състоянието на тв водещия е критично, настанен е в Неврореанимация и за него се грижи лично проф. Габровски - един от най-добрите неврохирурзи в страната.

Близките на журналиста също потвърждават, че той се бори за живота си. Медици оценяват шансовете му да излезе победител в жестоката битка за живот на под 5%.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: От Пирогов преди минути пред Lupa.bg: Състоянието на Иван Гарелов остава много тежко - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!