Недялко Недялков: Бойко е подценил влиянието на Пеевски в ГЕРБ

Би Нюз

Издателят Недялко Недялков, който продаде агенция Пик, следи изкъсо всички прояви на пеевщината в бългаеския обществено-политически живот и анализира:

Борисов точен и интуитивен: “Държавата не може да бъде заложник на вътрешния министър. Калин Стоянов веднага да бъде сменен, няма да гарантира честни избори. Не приемам поведението на Горица при президента, сгреши, прибърза! С кой акъл тича при Сарафов?!”

Даа, старата лисица съзнава, че трябва светкавично да се разкачи – поне публично, от Феномена. Досегът с него е токсичен, равносилен на политическа смърт.

Ще се радвам, искрено, ако Борисов поне опита да прочисти ГЕРБ както от либерал джендърията (Томислав, Митов, Деница, Фандъкова), така и от фракцията на Пеевски. И върне автентичния консервативно-патриотичен профил на партията си.

Сега е хубаво прехласнатите по ментето Калин Стоянов гербери и журналайките от “новото начало” да трийнат развълнуваните си постове от вчера. Този човек опозори пагона, като впрегна деполитизирани полицаи да протестират със служебно оръжие пред президентството в работно време.

Чета ругатни по Бойко от правоверни гербери и журналистки-метреси, които цял живот са му се гърчили в краката. Само защото с основание се разграничи от ментетата Горица и Калинчо.

Бойко явно е подценил пеевщината в ГЕРБ.

Всъщност тя е навсякъде около нас и винаги плаща повече, защото борави свободно с публичния ресурс.

Сега се обръща срещу тия, които я продуцираха.

Титаномахия.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Недялко Недялков: Бойко е подценил влиянието на Пеевски в ГЕРБ - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!