Пеевски обвини Доган в корупция: Да го питат за 30-те милиона, откраднати от ББР

Lupa BG

Събранието им в Росенец е нелигитимно, защото няма кворум, отсече председателят на ДПС

Днешното събиране в Росенец на членове на ДПС, някои от тях членове на Централния съвет на партията, е нелигитимно. Това категорично заяви в Народното събрание председателят на ДПС Делян Пеевски. 

"То ще е нелегитимно, защото няма кворум. Знам колко души ще отидат там, защото знам кои са дерибеите. Нормалните хора подкрепят мен“, отсече той. 

"Почетният председател няма такива права, в момента, в който почетният председател (Ахмед Доган) и другият председател (Джевдет Чакъров) се опитаха да откраднат марката на ДПС, изгубиха своята стойност съгласно устава на ДПС, защото са нелегитимни. Тези хора трябва да попитат – г-н Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР? И като чуем този отговор, ще продължим разговора.

Делян Пеевски обвини, по традиция, и президента Румен Радев, че е „погазил Конституцията“ във вчерашния ден, отказвайки да подпише указ за назначаването на правителство, предложено му от Росица Грънчарова-Кожарева. Освен това – Радев отправял България „право към Москва“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пеевски обвини Доган в корупция: Да го питат за 30-те милиона, откраднати от ББР - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!