Що-годе трезвен, Доган проговори, но дума не казва за открадните 30 милиона (видео)

Lupa BG

"ДПС има уникален шанс да си подреди къщичката", заявява във видео почетния председател

Видео с участието на Ахмед Доган бе разпространено късно тази вечер от приближените до почетния председател на ДПС и изключени от парламентарната група депутати. То е с продължителност от 57 секунди и в него са подбрани няколко негови изказвания, направени днес на нелегитимното заседание на Централното оперативно бюро на партията в Росенец.

"Имаме уникален шанс. Уникалният шанс на ДПС е освен да си подреди къщичката, да даде друга перспектива за развитието на България. Най-после да започнем да диалогизираме политическото пространство". Това заявява  Доган пред малцината присъстващи.

"Досега всеки беше така, сам за себе си, "сингъл" във всяко отношение. Шансът. Всяка криза дава и шансове за нови субекти, за нови модели на поведение, ако щете за нов тип политика", казва още в неясното си слово Ахмед Доган. Направи впечатление, че въпреки че завалва някои думи, философа от Дръндар е що-годе трезвен, което в последните години не е най-обичайното му състояние.

Разбира се, от разпространеното видео не се чу и дума от него за откраднатите 30 милиона лева от прословутия кредит, взет от Румен Вълка от ББР. По-рано днес председателя на ДПС Делян Пеевски го призова да каже истината по тази тема и за първи път стана публично известно, че около 20% от задигнатия от държавата кредит е отишла в Сараите.

Припомняме, че днес се проведе заседание на Централното оперативно бюро на партията в Росенец. В летния сарай на Доган в 14 часа са дошли само 14 души, които са във фракцията на създателя на ДПС. В крайна сметка свиканото заседание завършило без взети решения, поради липсата на кворум. За да е легитимно, трябва да присъстват 16 + 1 души.

Вижте видеото:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Що-годе трезвен, Доган проговори, но дума не казва за открадните 30 милиона (видео) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!