Съдийката от ГЕРБ Десислава Атанасова празнува опрасканата Конституция под Колизея в Рим

Би Нюз

Бившето острие на ГЕРБ и дясна ръка на Борисов Деси Атанасова разпуска на заслужена лятна отпуска под жаркото слънце на Рим, докато държавата се вари в собствен сос заради нечуваната конституционна криза.
Именно Деси има основна вина за тази конституционна маджа с грозде.

Напористата дуловка беше един от вносителите на конституционните промени заедно с Христо Иванов и приятеля си Делян Пеевски. След като от депутат Деси стана конституционен съдия, точно нейният глас остави служебните правителства извън правомощията на президента. С нейния решаващ шести глас решение така и не бе взето и такова бе оставено за есента за обновения състав на КС, а дотогава държавата ще се тресе от невъзможността да има служебен кабинет и нормално проведени избори. Но на Деси като истинска принцеса не и пука. Тя си е в отпуск в Рим с петцифрена заплата и с маркова секси тениска. Смучи си аперолите и разхожда новия си стайлинг.

На фона на епохалния Колизей Деси се провикна: Хей, живот здравей, здравей!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Съдийката от ГЕРБ Десислава Атанасова празнува опрасканата Конституция под Колизея в Рим в секси екипче! (Снимка) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!