Правнучката на Тодор Живков очаква бебе (СНИМКИ)

Retro.bg

Жени Живкова: Не коментирам, това е лично и семейно

Правнучката на Тодор Живков Людмила очаква първото си дете. Тази новинабързо се разпространи в социалните мрежи и е сред най-обсъжданите в светските среди. Бъдещата баба и бивша депутатка Жени Живкова била на седмото небе от щастие и с нетърпение очаквала да прегърне първородното си внуче. На соцнаследничката вече ѝ личало наедрялото коремче. Людмила е на морска почивка в семейния палат в село Лозенец заедно с половинката си – брокер на луксозни недвижими имоти, чийто пазар е в цял свят. Двамата споделят общо хоби – пътешествията до екзотични дестинации и баровски ски курорти. През април те посетиха Италианските Алпи, където според близки до тях е бил заченат бъдещият соцнаследник.

Дизайнерката Жени Живкова – внучка на Тодор Живков,отказа да коментира новината за бременността на дъщеря си Людмила Стефанова. „Не казвам дали ще ставам баба. Това са лични неща, които засега не споделяме извън семейството ни“, категорично заяви тя пред „Ретро“.

Вероятно Живкова пази семейната тайна толкова зорко заради старата българска традиция да не се споделя публично за бременност преди шестия месец. Много известни личности спазват това поверие, вярвайки, че така предпазват нероденото дете от „зли очи“.

Людмила, която е кръстена на знаменитата си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея вече съжителстват под един покрив и дори обмислят сватба след раждането на детето им. Дъщерята на Жени Живкова е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави. Висшето си образование тя завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт „Прат“, който се намира в Ню Йорк.
След като взе и магистратура, Людмила остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да гради кариера в Европа. От години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината и всяко лято е в Лозенец.

У нас живеят майка ѝ, баща ѝ и по-малката ѝ сестра Андреа. Втората дъщеря на Жени Живкова е наследила изцяло нейния афинитет към модата и помага за развиването на марката на майка си. Преди години Андреа дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София.


Людмила с половинката си 


Жени Живкова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Правнучката на Тодор Живков очаква бебе (СНИМКИ) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!