Тя е следващата

Автор: Флагман.бг

Ще се омъжва 

Благовеста Бонбонова от първия сезон на „Ергенът“ ще минава под венчилото. Това стана ясно по време на сватбата на друга хитова участничка – Елвира. Припомняме, че тя каза да наскоро на приятеля си Александър. Стана известна с това, че бе девствена по време на участието си.

На сватбеното тържество бяха доста от момите във формата - Виктория Капитонова, Людмила, Венета, Зори, Дениз, Крисия и т.н. Но Благовеста, която бе и шаферка, се оказа в центъра на вниманието.На сватбата нямаше кавалер, но пък се бори със зъби и нокти за букета.

Успя да надвие конкуренцията.

"Следващата булка е Благовеста Бонбонова", извика водещата, а ергенката подкачаше от щастие, което издаде желанието й вече да се облече в бяла рокля. Тя не успя да се пребори обаче за сърцето на Евгени Генчев обаче. Повечето участнички имат късмет в любовта, след като напуснат шоуто, дано така е и с Благовеста. Евгени откри любовта в предаването, но не е сигурно дали ще остане заедно с момичето, което го е пленило – кучелюбката Валерия. Двамата са все още заедно и се появяват на публични събития.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тя е следващата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!