Ергенът Алек залюби милионерка от обкръжението на Кирил Петков

Retro.bg

Алек Младенов може и да е най-мразеният ерген в страната, но си намери такава жена, че другите могат само да му завиждат. Два месеца след резила в риалитито на БиТи Ви „Ергенът“, когато стана за смях пред цяла България и го обявиха за мамино синче, той показа истинската дама на сърцето си. Тя прилича на финалистките от шоуто Маги и Нани – като тях е руса, стройна, секси и по-голяма от него, само че е милионерка. Юристката Царина Рускова е завършила Сорбоната, върти няколко фирми, богата е и се е разминала на косъм от депутатско място като кандидат на Кирил Петков.

Мама Ксения, която в „Ергенът“ обясни на сина си Алек, че не бива да се занимава с каките Маги и Нани, защото били стари за него – съответно на 37 и 34 години, сега май няма нищо против синът ѝ да върти любов с доста по-голяма от него жена с минало. 36-годишнатаЦарина била милионерка, чиито фирми оперират в областта на недвижимите имоти, производството и продажбата на електроенергия от възобновяеми източници, изграждането на заводи и площадки за съхранение и преработка на отпадъци, медиите, търговското представителство и посредничество и всякакви други перспективни дейности, които носят много пари, писа столичен седмичник. Заговори се, че дамата имала скъп имот в Созопол и яхта.

Освен това Царина има връзки в политиката. Преди 3 години тя се кандидатира за депутат от „Продължаваме промяната“ на изборите през ноември. Нищо чудно обаче скоро да видим бизнесменкатана някоя ръководна позиция в държавата. Така че Алек разкрива, че се запознал с атрактивната милионерка на светско събитие след финала на риалитито. Тя споделяла интереса му към автомобилите, освен това обичала да къмпингува.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ергенът Алек залюби милионерка от обкръжението на Кирил Петков - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!