Славена Вътова меси питка за сватбата на Сашо Кадиев

HotArena.net

Гор-чи-во! Александър Кадиев вдигна сватба за чудо и приказ с любимата си Ивелина Чоева, а питките за церемонията бяха омесени от друга миска - Славена Вътова, пише България Днес.

Само преди ден екс водещият на „Преди обед“ се ожени за своята голяма любов - манекенката Ивелина Чоева, на церемония под звездите.

С шеги и закачки Катето Евро изпрати до олтара сина си Сашо Кадиев. Кадри от щастливото събитие пусна Деси Стоянова, както и колегата му Стоян Кунев.

„Сашко вече не е Мамин Сашко, а е Ивелинин Сашко. Много се гордея, че все пак отгледах едно дете, което първо си мислехме, че е идиот, а всъщност е сериозен мъж, който днес сключва брак с красавицата Ивелина Чоева. Доволна съм, приятели! Най-хубавото е, че вече няма да живее у нас. Ура! И вече няма да ми вика: „Майко, ти какво сготви, защо е солено, защо е безсолно...“, . шегуваше се Катето Евро във видеото, споделено от бившата колежка на Кадиев Деси Стоянова.

Кате, аз не бих разчитала на това“, казва й женски глас. Има и коментари, че Кадиев може пак да идва.“

„Лошото е, че някой път идва“, добавя актрисата отново през смях. Една от най-важните гостенки на събитието бе Мис България 2006 - манекенката Славена Вътова. Именно тя направи големите питки за сватбата на влюбените.

„Готови са, получиха се и съм невероятно спокойна от това“, каза Славена, която бе много стилна на празненството, а като аксесоар си бе взела бял дантелен чадър да се пази от слънцето. На тържеството не бе забелязана бившата жена на актьора - танцьорката Таня Тончева, а само общото им дете - Катерина. Момиченцето помагаше на татко си да напълни ботуша на Ивелина, с което я „купи“ по стара българска традиция. „Дай, тати, дай още по 20 лева“, нареждаше Сашко пред гостите, а момиченцето каза: „Но, тати, виж какво пише на ботуша - да не се скръндзиш!“.

Партито мина и без Марта Вачкова, една от добрите приятелки на Катето Евро, която в момента е на яхта с приятели. „Той Сашко си е поканил негови приятели, не е моя сватбата. Ако беше, щях цяла България да поканя“, пошегува се Евро на въпрос - къде са, най-верните й дружки от купоните. Красивото тържество бе край винено шато в карловското село Московец сред лозя и рози. Актьорът и манекенката си казаха „Да“ и пред Бога, като сключиха и църковен брак в параклис в близост до СПА комплекса. Преди това там те сключиха граждански брак в компанията на най-близките си приятели.

„Да са щастливи младите и много да се обичат“, пожела им жената на Орлин Горанов - Валя, по време на пожеланията от гостите на събитието. Чаровната булка, която е манекенка, бе облечена с дълга бяла рокля с тънки презрамки, която подчертава хубавата й фигура. Младоженецът бе - заложил на стилно черно сако от кадифе, на панталони същия цвят и на черна папионка. Това е първи брак за сина на Катето Евро. Дъщеря му от връзката им с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина бе шаферка на сватбата на баща си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Славена Вътова меси питка за сватбата на Сашо Кадиев - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!