Полицаите отново на протест в подкрепа на Калин Стоянов, той и Кожарева отидоха при тях

Те ще изразят недоволството си, че президентът Румен Радев отказа да назначи служебен кабинет, в който присъства името на Стоянов

Миналата седмица полицаите се събираха 2 пъти, за да искат от Горица Кожарева, която бе посочена за служебен премиер да остави Стоянов. Тя го направи, но президентът отказа да назначи кабинета

Служители на МВР се събраха пред сградата на президентството на "Дондуков" 2. Полицаите пуснаха сирените на автомобилите си в знак на подкрепа към вътрешния министър Калин Стоянов. 

Към протестиращите да се присъединиха кандидатът за министър председател Горица Кожарева и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Това е поредно събиране на полицаите в защита на Калин Стоянов. Сборният им пункт днес е пред президентството. 

"В момента, доколкото знам, колегите са в обедна почивка. Най-напред искам да им благодаря за тази отново спонтанна реакция, с която те се противопоставят на безпрецедентните опити за овладяване на системите на МВР", заяви Калин Стоянов.

Горица Грънчарова заяви, че ще подаде сигнал в прокуратурата заради оказван политически натиск върху нея. 

Миналата седмица полицаите се събираха 2 пъти, за да искат от Горица Кожарева, която бе посочена за служебен премиер да остави Стоянов. Тя го направи, но президентът отказа да назначи кабинета. 

През ноември м.г. пък полицаите се събраха пред НС, когато ПП-ДБ искаше да смени Калин Стоянов заради ексцесиите по време на протестите срещу БФС.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Полицаите отново на протест в подкрепа на Калин Стоянов, той и Кожарева отидоха при тях

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!