Памела Андерсън загърби Холивуд, гледа кокошки в Канада

Retro.bg

Секссимволът на 90-те Памела Андерсън предприе радикална промяна в живота си, като се отказа от бляскавия Холивуд и предпочете спокойствието на селския живот в Канада.
В интервю звездата от „Спасители на плажа“ сподели, че винаги е планирала да се прибере „у дома“ и да напусне Лос Анджелис.

Някогашната кралица на плажа се е сдобила с новия си дом още преди 30 години, но започва да го реновира едва наскоро, за да е готов за 57-ия ѝ рожден ден.
Напук на очакванията сексбомбата не вдигна грандиозно парти на 1 юли с шампанско и мехурчета, а прекара празника със семейството и приятелите си.

Андерсън избра красотата на природата около дома си пред шумните забавления, на които е свикнала в САЩ.

Фермата, на която се посвети актрисата, се намира в канадското градче Лейдисмит.
Освен спокойствие и уют новото жилище има и сантиментална стойност за спасителката.
„Аз купих това място преди 30 години от моята баба, тя прекара целия си живот тук. А аз просто живях дивия си живот в Ел Ей. Когато дойдох тук заради Ковид пандемията, си помислих, че е дошло времето да се върна към корените си“, разказва актрисата.

Селският живот явно влияе на Памела Андерсън и тя събра погледите на Парижката седмица на модата, като се появи без никакъв грим и прическа.
По някакъв начин това я кара да се чувства бунтарка. Приела е процеса на стареене напълно и се чувства добре с външния си вид. Днешната спокойна блондинка, която се наслаждава на 50-те насред пасторални картини, някога бе известна с бурните си и скандални бракове. Наскоро слага край и на последния. След раздялата си с Дан Хайхърст през януари 2022 г. казва, че се е фокусирала върху личното си развитие. Сега няма мъж до себе си.

Голямата ѝ радост са двете ѝ момчета от брака с барабаниста на „Мотли Крю“ Томи Лий. По-голямото от децата – Брандън Томас Лий, който е на 27 години, е актьор и модел.
Участвал е в различни телевизионни предавания и филми.
Дилън Джагър Лий, който е на 26, също е модел, а и музикант, подобно на известния си баща.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Памела Андерсън загърби Холивуд, гледа кокошки в Канада - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!