Руски хеликоптер Ми-28НМ унищожи жива сила и техника на ВСУ в Курска област

Glasove.com

Хеликоптер Ми-28НМ нанесе удари с неуправляеми авиационни ракети (НАР) С-8 по съсредоточена жива сила и техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област. Това съобщи руското министерство на отбраната, предаде ТАСС.

„Екипаж на армейската авиация в хеликоптер Ми-28НМ нанесе удар с авиационни средства за поразяване но струпана жива сила, бронирана и автомобилна военна техника на подразделенията (...) Според докладите на разузнаването всички посочени цели са били успешно унищожени“, се казва в изявлението.

Руските войски с баражиращи боеприпаси "Ланцет" удариха бронетранспортьор (БТР) на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област, съобщи още руското министерство на отбраната. „Разузнавателното подразделение на групировката войски „Север“ с помощта на въздушно разузнаване идентифицира бронетранспортьор на украинските въоръжени сили. След потвърждение, откритата цел бе поразена с баражиращи боеприпаси "Ланцет“, се казва в съобщението.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Руски хеликоптер Ми-28НМ унищожи жива сила и техника на ВСУ в Курска област | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!