Почина легендата Ален Делон

Почина легендата Ален Делон. Френският актьор бе на 88 години. През последните години той се бори с рака.

Ален Делон иска тихо да си отиде от този свят. Това обяви дъщеря му Анушка Делон пред списание France Inter, припомня SafeNews. По думите й великият актьор вече нямал сили да продължава с лечението си. Нейното разкритие идва само ден след като 72 огнестрелни оръжия и над 3000 кутии с боеприпаси бяха иззети от дома му.

Една от причината те да бъдат прибрани бе, че Ален Делон може да ги използва за самоубийство
През 2019 г. Делон получи инсулт, в резултат на който придвижването му силно се ограничи. В момента той се лекува и от лимфом. Когато се разболя, актьорът изрази притеснение, че децата му може да се скарат. Точно това и се случи.

„Ален Делон е дълбоко шокиран от излагането на показ на личния му живот, за него това е унизително, истински кошмар“, заяви дългогодишният му адвокат Кристоф Айела.

Това се случи ден след като стана ясно, че легендарният киноактьор е завел дело за клевета срещу най-големия си син – Антони Делон.

Спусъкът, който отприщи войната, бе натиснат в самото начало на годината
На 4 януари 59-годишният първороден син на звездата от брака му с Натали Делон даде бомбастично интервю за сп. „Пари мач“.

Той разкри подробности за влошеното здравословно състояние на баща си. В него Антони обвинява своята полусестра Анушка в укриване от него и от другия им брат Ален-Фабиен на факта, че актьорът е бил подложен в Швейцария между 2019 и 2022 г. на 5 когнитивни теста, като не е успял да се справи с нито един.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Почина легендата Ален Делон - Сигурност в новините | SafeNews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!