“Бойко, трепериш ли?” Среднощен екшън в петък вечер с Киро Петков и Бойко Борисов!

Би Нюз

“Бойко, трепериш ли? Губиш ли почва под краката? “ Това попита наежен Кирил Петков малко преди полунощ в петък срещу събота! Какво става между двамата първи другари до вчера, питаха сънени столичани и морски летовници. В техните отношения перипетиите са много – карат се, бият се с думи, търкалят се, съдят се, обичат се …
Не само Бойко, а въздухът над столицата трепереше по нощите.
Истински земетръс по време на лятната отпуска на Парламента. Кирчо продължи с гневния си пост без да прави компромиси:

“Борисов звънял в късните часове на нощта по министерствата на служебното правителство, с което той уж нямал нищо общо. Резултатът от изплашеният Бойко и неговите министри може да намерите във фейк сайтовете тази нощ.

За разлика от теб, Бойко, аз бях в АПИ днес, защото ми пука за хората в Перник, а ти си бил за риба.”

Screenshot

Гневът на Петков избухна от странна позиция на МРРБ, което му скочи фронтално с позиция:

„Не приемаме намесата и лъжите на политическите фигури и ще се борим с всички средства срещу тези опити. Нека бъде ясно – МРРБ не е игрище за политически манипулации и ние няма да позволим на никого да използва институцията по този начин“.

Това се оказва в остра позиция ва МРРБ по повод среща на г-н Кирил Петков на 16 август в Агенция “Пътна инфраструктура“.

„Г-н Петков не е и участник в разработването на инфраструктурните проекти или други дейности на МРРБ, вкл. и изграждането или ремонтни дейности на пътища. Също така никога не е търсено „експертното“ му мнение по темата за реверсивното движение на пътя София-Перник, както и по други теми“, казват още от МРРБ.

Петков сам си призна за подобна среща с председателя на УС на АПИ инж. Йордан Вълчев. Поводът за този безобиден предизборен пиар бил проект за реверсивно движение по републиканския път Владая – Перник. Защо Борисов е накарал МРРБ да реагира така, си остава загадка.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: “Бойко, трепериш ли?” Среднощен екшън в петък вечер с Киро Петков и Бойко Борисов! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!