Фотограф: Борисов се сърди, Пеевски гледа свирепо

Стопкадри Нова нюз, Petel.bg

Фотограф разкри с какви впечатления е останал от известните ни политици, докато ги е снимал в този парламент.

Според собственика на Булфото Евгени Димитров разговорите между депутатите от голяма степен били от дистанция, като между тях нямало късо приближаване и визуално нямало интерес.

Бойко Борисов бе труден за снимане, тъй като много за малко идваше в залата. Обикновено винаги го снимах на излизане на вратата. Тръгваше си винаги сърдит от нещо и в гръб го снимах, а не в лице, разкри в „Твоят ден“ Димитров.

Основният играч в политическите процеси напоследък Делян Пеевски, той просто гледаше така доста свирепо и очевидно беше център на вниманието за повечето медии и се изявяваше, допълни той.

Другият от многото дебнати и много интересни, бе Николай Марков от „Величие“, тъй като те бяха нови в парламента. Всички ги следяхме с голям интерес какво ще направят, и трупахме и архив. Николай Марков закъсня за клетвата и не знам после, предполагам, че трябва да я положил служебно, каза още Димитров.

Етиен Леви пък смени шоуто с другото шоу, но някак угрижено стоеше пред очевидно не тоя купон в политиката, който изглежда отвън. Като цяло този вид разговори в кавички, които се виждаха много често по време на парламентарни заседания, бяха някой да подхвърля нещо отстрани и не много културни диалози имаше, разказа по Нова нюз Евгени Димитров.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - Фотограф: Борисов се сърди, Пеевски гледа свирепо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!