Новата бутикова лодка на Румен - Вълка: “Ролс-Ройса” на малките лодки с цена 2.5 млн. евро

Гайтански се е сдобил с въпросния плавателен съд наскоро, като го е закупил специално за Гърция, за да може той да бъде ползван в малката марина на курортното селище “Sani”

Снимки: MEDIAMALL

Факти

След като вчера членът от общността на MEDIAMALL сайтът “TopPresa.bg” засне и публикува снимките на Румен Гайтански - Вълка на новата му лодка в “Sani”, днес Гайтански скри лодката си от погледа на любопитните туристи.

Новата лодка, на която вчера колегите от “ТопПреса” заснеха Румен Гайтански - Вълка, е не просто лодка, а уникално бижу, разясниха пред MEDIAMALL експерти.

Моделът се изработва единствено и само по поръчка, а цената му достига до 2.5 млн. евро. “Това не е просто лодка, а уникално бутиково бижу, с което Гайтански се е сдобил по предварителна поръчка”, разказват пред медията ни експертите.

По думите им плавателният съд е изработен от специално тиково дърво, като лодката се съхранява на определена температура в специално изграден за целта гараж.

Моделът напомня на популярните лодки тип “Riva”, но не е “Riva”, а ексклузивно изпълнение. На марината в “Sani”, намираща се на първия ръкав на полуостров Халкидики, има само още една подобна лодка, която пък е собственост на самия комплекс.

Според информация на MEDIAMALL Гайтански се е сдобил с въпросния плавателен съд наскоро, като го е закупил специално за Гърция, за да може той да бъде ползван в малката марина на курортното селище “Sani”.

Нека припомним, че преди дни единствено MEDIAMALL разкри къде точно се намира Румен Гайтански - Вълка, докато вчера от прокуратурата му повдигнаха обвинение и го пуснаха на общодържавно издирване.

Гайтански се е сдобил с въпросния плавателен съд наскоро, като го е закупил специално за Гърция, за да може той да бъде ползван в малката марина на курортното селище “Sani”

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Новата бутикова лодка на Румен - Вълка: “Ролс-Ройса” на малките лодки с цена 2.5 млн. евро ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!