Пеевски: Имаме фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство

Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ

ДПС: Кога прокуратурата ще разследва Пеевски за 500 млн. лв. невърнати кредити към КТБ?

Автор: БНТ, Glasove.com

"Имаме един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. Обявявам го пред всички български граждани - да си свали маската, ако иска да управлява, да излезе на политическия терен, не в момента да се опита да назначи правителство, за да може да фалшифицира изборите през това лице", каза в парламента Делян Пеевски. Попитан как ще коментира нападките от страна на подсъдимия за фалита на КТБ Цветан Василев, че именно той е вдъхновител на атаката срещу банката, Пеевски отговори: "Колеги, проруските проксита, които ме атакуват свършиха. Няма Москва да командва България".

Делян Пеевски отправи нови критики към президента и към кандидата за служебен премиер. "Аз мисля, че е началото на политическия сезон. Колеги, оставям ви го след това да си го снимате - това лице Александър Нейчев. Това е човекът, който всеки ден е в парламента от името на мистър кеш Радев с пряк телефон оказва натиск съм убеден върху кандидат - премиера. Проверете този кандидат-премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човекът. Това е другият касиер, който е тайният касиер освен Копринков, който събира рушветите на мистър кеш Радев, изнудва, събира, влачи. Това в тази държава трябва да свърши. Имаме един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. Обявявам го пред всички български граждани - да си свали маската, ако иска да управлява, да излезе на политическия терен, не в момента да се опита да назначи правителство, за да може да фалшифицира изборите през това лице", каза Делян Пеевски.

Източник: БНТ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пеевски: Имаме фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!