Румен Вълка яде и пие в топ ресторант в Халкидики, докато МВР го търси

INTRIGI.BG

Румен Вълка в момента се укрива в 5-звездния курорт „Сани“ в Халкидики, където е заминал спешно преди седмица, очевидно научил предварително, че се готви акция срещу него.

Гайтански притежава баровска къща в ризорта, която си купил преди 3 години срещу 3,4 милиона евро, а още 600 000 евро дал за грандиозен ремонт, допълват източниците ни. В момента Вълка е там заедно с манекенката Ася Христова, с която от години живее на семейни начала.

Най-парадоксалното е, че вчера, когато ГДБОП и прокуратурата претърсваха имотите му и запорираха луксозните му лимузини, Вълка в цветущо настроение си е спретнал разточителен 3-часов обяд в един от най-хитовите ресторанти в Халкидики – баровския „Томата“ (от гръцки – „Домата“), където една салата струва 35 евро. Заведението се намира в курорта „Сани“, където е и къщата на Гайтански.

Противно на очакванията, Румен Вълка бил в приповдигнато настроение и давал вид, че изобщо не му пука от сгъстяващите се облаци над него във връзка с кражбата на 150-милионния кредит от държавната Българска банка за развитие, свидетелстват пред Lupa.bg хора, които са били по същото време в ресторанта. Гайтански бил в голяма компания, като нашия източник не е сигурен дали в нея не е бил и същои издирвания бивш шеф на ББР Стоян Мавродиев, отпуснал скандалния кредит.

В „Сани“ има и яхтено пристанище, а на марината се намира и ресторанта, в който пирува Вълка. Според запознати, във всеки един момент, в който стане напечено и се поиска задържането на боса на боклука, той може да се качи на яхтата си и да отплава в Турция, където ще е по-трудно локализирането и задържането му.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Румен Вълка яде и пие в топ ресторант в Халкидики, докато МВР го търси - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!