Вижте къде почиват президентът Радев и съпругата му Десислава в Гърция

Вижте къде почиват Радев и съпругата му в Гърция

Радев е в компанията на охраната си от НСО. Десислава плува сама в личен басейн с вградено джакузи

Очевидци засякоха обитателя на “Дондуков” 2 да пристига в специално наета резиденция от над 3000 квадрата, за 3000 евро на вечер, пише изданието.

Снимки на президента Радев и съпругата му Десислава, които почиват в Гръция, се появиха в ПИК.

Очевидци уловиха безметежната почивка на президентската двойка, запечатана в множество кадри в близък план.

Очевидци засякоха обитателя на “Дондуков” 2 да пристига в специално наета резиденция от над 3000 квадрата, за 3000 евро на вечер, пише изданието. 

В прогимназията е с директен излаз към собствен плаж и частен залив, държавният глава на България Румен Радев е само в компанията на охраната си от НСО. Съпругата му Десислава Радева плува сама в личен басейн с вградено джакузи. 

Снежно бялото триетажно имение е истински образец на лукса и скъпотията, с две просторни веранди и парапети от ковано желязо. 

На първия етаж е разположена обширна трапезария с хол, конкурираща по площ конферентна зала. Огромните френски прозорци гледат към мраморни градински алеи, заобиколени от тучна зеленина. Точно пред главния вход е разположен елегантен басейн, аранжиран с няколко шезлонга. 

На метри от основния корпус е ситуирана втора вила, където спят гардовете от НСО и обслужващия персонал, а в градината е разпъната висок клас шатра, за да може първото семейство да си организира романтични вечѐри.

Към този разход, трябва да прибавим и заплатата на гардовете от НСО и обслужващия персонал. 

Всяка вечер Радев и жена му излизат да разпуснат в елитни ресторанти на първа линия край брега, съпровождани от гардовете на НСО.  

През деня, докато Радев и половинката му трупат тен, неотлъчно до тях е паркиран бус на НСО, натъпкан до пръсване със заглушителна техника, радари и прихващачи. 

Към свитата на Радев са прикачени трима мастър шеф готвачи, единият от които има ангажимент да му поднася специални рибни ястия, пресни плодове и охладено бяло вино директно на морския бряг, а другият е изцяло на разположение за Деси Радева, която спазва специална диета, изобилстваща от морски дарове, октоподи и прочие скъпотии. 

Третото кулинарно величие пък се грижи за държавната охрана. Продуктите за софрата се доставят от подбрани стопанства, както и от специално наети рибари в региона. 

С кортежа на Радев пътува задължителният медицински екип, в който освен лекар и медицинска сестра, има и двама масажисти. 

Чаршафите, върху които отмаря ВИП двойката, са от луксозен египетски памук и са разопаковани за сефте за височайшата визита, издадоха гръцките хазяи, които хвърлят шапки от кеф какъв финансов урожай им е донесла ваканцията на Румен Радев. По техни изчисления, за целия им престой ще бъдат похарчени четвърт милион лева. 

 

 

 

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Вижте къде почиват президентът Радев и съпругата му Десислава в Гърция

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!