Изтриване на съобщение във Вайбър: Вече е възможно

Пиксабей, Petel.bg

Клиентите на Вайбър от години настояваха да могат да трият съобщенията, които вече са изпратии.

Най-после от Rakuten Viber ги чуха и тази възможност вече съществува с новата функция "Изтриване без следа".

Има обаче уловка.

Тя вече е достъпна за потребителите на платената абонаментна услуга Viber Plus и им позволява да премахват незабелязано свои съобщения, без значение дали получателят ги е прочел, или не, пише  webcafe.bg.

От компанията обясняват, че функцията се появява заради голям интерес от страна на потребителите. При проведени анкети в шест ключови пазара в региона именно "Изтриване без следа" е била посочена като предпочитан избор.

Сега възможността за триене на съобщения без следа, че са били изпратени, става достъпна за абонатите на абонаментната услуга Viber Plus, при която от януари т.г. се забелязва 170% ръст на абонатите.

Плащащите за премиум услугата се възползват и от функции като "Четене на гласови съобщения", верификационни баджове, неограничен достъп до стикери и други възможности, които не са достъпни в безплатната версия на Viber.

Но функцията, която към момента се ползва най-много, е т.нар. Невидим режим. При него потребителите могат да преглеждат съобщения, без да показват, че са онлайн или да оставят разписка за четене.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - Изтриване на съобщение във Вайбър: Вече е възможно

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!