ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Вълка, Прокопи, Черепа и компания забогатяха, докато техните аватари се бореха за правата на масата, която те окрадоха

Виктор Димчев, фейсбук

Страшно ми е интересно как едни и същи хора, като Вълка, Прокопи, Черепа и компания, изгряха и забогатяха, докато техните аватари се бореха за правата на масата, които същите безименни мутри окрадоха.

И не говоря само за сглобките на Луканов и Младенов, после на Лилов и Костов, после на Атанасов и епигоните, за кланетата между таекуондото и борбата, довела до възхода на каяка и борбата.

Иде реч защо едни и също хора са прости или умни в зависимост от това кой е на власт и как я продава на предишните и следващите.

Между другото най-скъпият ресторант в София в момента е на ул. Чаталджа, където бъдещите продават името на бившите срещу 30 кинта на салата. Наоколо Христо, Асен и Кирил увеличават милионите в банката си.

Толкова сме прости, уважаеми. Хубаво е да си знаем.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Вълка, Прокопи, Черепа и компания забогатяха, докато техните аватари се бореха за правата на масата, която те окрадоха - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!