Корнелия Нинова към временното ръководство на БСП: Момчета, какво не ви достигна – дупе или кворум?

Retro.bg

Скандали в БСП - фаша
 Бившият лидер на БСП Корнелия Нинова отправи въпроси и упреци към „момчетата“ от временното ръководство на БСП след Националния съвет преди дни.

Нинова бе иронична и необичайно директна във фейсбук: 

„Денят ми започна с новината, че днес Националният съвет на БСП ще ме изключва от партията. И завършва с новината, че Националният съвет ме критикува за саботаж. Момчета, какво не ви достигна – дупе или кворум, поне едно решение да вземете като хората. Така оставам малко клан, клан-недоклан. Много ви се иска, но не ви стиска. Какво да се прави: явно съм ви отгледала със заешки сърца в мъжки тела“.

След заседание на Националния съвет в събота от „Позитано“ 20 съобщиха, че се очаква БСП да се яви на изборите в широка коалиционна формация от около 20 партии. Изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров упрекна подалата оставка Корнелия Нинова в саботаж. След заседанието на Националния съвет на БСП стана ясно, че Изпълнителното бюро на партията ще решава дали да изключи Нинова.

Пред медиите Зафиров каза, че няма информация дали Корнелия Нинова ще остане в партията. „Включително и днешното поведение на хората, близки до нея, с изговорените лъжи за липса на кворум ясно показва манталитета“, каза Зафиров. Според него поведението на Нинова създава основание за различни тълкувания и саботаж.

Председателят на ПГ на БСП Борислав Гуцанов информира, че ИБ ще разгледа извършените действия през този месец и половина на някои членове на партията и ще предложи на Националния съвет дали да има или не наказания. „Националният съвет осъжда тези действия“, бе категоричен Гуцанов.

Атанас Зафиров каза още пред медиите, че е започнал процесът по преразглеждане на членството на различни червени функционери. Този дебат е бил проведен по желание на членове на пленума.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Корнелия Нинова към временното ръководство на БСП: Момчета, какво не ви достигна – дупе или кворум?   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!