MEDIAMALL! Вижте къде се крият Румен Гайтански - Вълка и бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев

Съсед на Гайтански пък е друг български олигарх и бивш шеф на “Лукойл” - България, Валентин Златев

Снимка: Архив, Факти

След като стана ясно, че днес Комисията за противодействие на корупцията (КПК) влезе в офиси и обекти свързани с Румен Гайтански - Вълка и бившия шеф на Българска банка за развитие (ББР) Стоян Мавродиев, единствено MEDIAMALL може да ви покаже къде точно в Гърция се крият двамата разследвани.

Както наскоро MEDIAMALL вече писа, преди 3 години Румен Гайтански - Вълка закупи луксозен имот в курортния комплекс “Сани”, намиращ се на първия ръкав на полуостров Халкидики, Касандра. Както и в България, така и в Гърция Гайтански моментално започна с незаконните си строежи, като в един момент дори гръцките власти му наложиха глоба и бяха готови да повдигнат наказателно производство срещу него.

Според информация на MEDIAMALL, Гайтански купува къщата си във вилната зона на “Сани” за 3,4 млн. евро, като впоследствие прави допълнителни ремонти за поне още 600 хил. евро. С интериора на имота му пък се заема последната му съпруга Ася, която като всички подобни съпруги, умира да се занимава с вътрешен дизайн.

MEDIAMALL! Вижте къде се крият Румен Гайтански - Вълка и бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев - 2

Съсед на Гайтански пък е друг български олигарх и бивш шеф на “Лукойл” - България, Валентин Златев.

Както MEDIAMALL вече писа преди време, къщата на Златев бе запорирана преди месеци, заради неплатени данъци на стойност близо 300 хил. евро към гръцката държава.

Бившият скандален шеф на ББР Стоян Мавродиев пък също пребивава инкогнито в Гърция. Неговият имот се намира в курортното селище Посиди, находящо се отново на първия ръкав на полуострова. Луксозната къща на Мавродиев е обградена с висок зид и десетки камери, които имат за цел да пазят афериста от любопитни погледи на туристите.

Нека припомним, че преди време от записан разговор между Стоян Мавродиев и Димитър Ламбовски стана ясно, че първият купува имота от втория, като за целта дори пренасят незаконно огромно количество пари в брой през българо-гръцката граница. Тогава от разговора стана ясно още, че Мавродиев искал да купи една от двете къщи, като подарък за тогавашния министър председател Бойко Борисов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: MEDIAMALL! Вижте къде се крият Румен Гайтански - Вълка и бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!