Ето къде ще бъде сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина СНИМКА

show.blitz.bg

Сашо Кадиев и неговата избраница от доста време се подготвят за грандиозна сватба. Без съмнение всичко ще бъде изпипано, тъй като с организацията се е заела красивата манекенка Ивелина Чоева.

Двамата сами издадоха локацията в социалната мрежа Инстаграм. Най-запомнящото се събитие в техния живот ще бъде съвсем скоро в голям дворец, намиращ се в малко китно село в Южна България. Селцето се нарича Московец и е само на 58 км от Пловдив.

Самата Ивелина разкри, че преди организацията на сватбата е нямало излишни въпроси, къде точно ще е, защото и двамата са влюбени в това място, което само за няколко посещения се е превърнало в техен фаворит, пише "Вихрогон". 

„В момента, в който пристигнах, просто се огледах около мен, завъртях се няколко пъти и си казах: Ако със Сашо някой ден се женим, то сватбата ще бъде тук със сигурност“, споделя бъдещата булка. От профилът на Чоева в социалната мрежа се вижда, че тя многократно отсяда на това място.

Точната дата на сватбата им все още не е ясна, но със сигурност ще е съвсем скоро след като през изминалия уикенд Ивелина отпразнува страхотно моминско парти с най-близките си приятелки.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето къде ще бъде сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина СНИМКА - VIP

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!