Гришо се пусна от Монако по бански (Снимки)

Retro.bg

Без гадже ли е Димитров след края на връзката му с Мадалина Геня, питат фенки

Григор Димитров си пусна снимка от плажа в Монако.  Черният бански, с който позира, е на световноизвестния моден бранд "Версаче" и струва 275 евро, което е нищо за  възможностите на ракета номер 1 на България.

Наскоро Гришо претърпя неприятна контузия на Уимбълдън, която го принуди да се откаже в осминафиналния му двубой с Даниил Медведев, а впоследствие стана ясно, че става въпрос за разкъсване на адуктор в левия крак.

Контузията обаче не пречи на българина да се наслаждава на свободното си време."Възстановявам се бързо и се наслаждавам на лятото" - гласеше постът на Димитров в Инстаграм.

Големият въпрос е кой е направил снимките на Гришо, тъй като след последната си връзка с румънката Мадалина Геня за първи път от много години насам тенисистът остана без гадже или поне не афишира да е във връзка, вълнуват се негови фенки.

Преди романа с атрактивната моделка, копие на Моника Белучи на младини, Гришо имаше любовни взаимоотношения с голям списък от спортистки, модели и певици. Гаджетата му винаги са били с атрактивни визии, добра кариера, световноизвестни и със сериозни банкови сметки. Случайност или критерий, няма значение. Общото помежду им е и друго – те вече са в графата "бивши". С последната си любов Мадалина Григор имаше отношения около месец. Всичко приключи окончателно – двамата изтриха общите си снимки.

Този жест явно е типичен за Григор Димитров. Правил го е и с друго свое гадже – рускинята и милионерска щерка Лолита. С красавицата Григор Димитров имаше връзка, която и двамата не креха и дори й се наслаждаваха като деца, споделяйки снимки как хапват донъти от кутия, например. Лолита не само подкрепяше Гришо на корта, но и гостува заедно с него в България. Тя го придружи за един уикенд, за да отпразнува 30-ия си рожден ден.

„Това бе специално и много прекрасно пътуване!“ – написа тя за разходките из страната ни. Двамата посетиха родния град на Григор Хасково, монумента-параклис „Света Богородица“ и др. След раздялата им снимките бяха изтрити.

Вероятно Гришо има афинитет към рускините, защото преди Лолита той излизаше и с водещата Виктория Боня.
"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", разказва Боня.
Безспорно най-известна от гаджетата на Гришо е Никол Шерцингер. Двамата започнаха връзка през 2015 г. Преди това певицата имаше отношения с Люис Хамилтън – пилот на Формула 1. Малко след като се разделиха, Никол беше засечена в компанията на българската тенис ракета, а по-късно тя дойде в България, но не след дълго любовта приключи.

Първата рускиня в дългия списък на Григор е тенисистката Мария Шарапова. През 2013 г. дори Гришо и Мария бяха обявени за най-сладката тенис двойка. След раздялата запазиха добрите си отношения, а в интервю Григор сподели за Мария: "Само любов и уважение към този човек!". Не толкова благоприятна е раздялата му със Серина Уилямс, която написа в автобиографичната си книга: "Този мъж разби сърцето ми!".

Как ще продължи този любовен списък, само времето ще покаже. Силно вероятно е обаче зад обектива на Григор да стои поредната му любов, която скоро ще разкрие.




Тенисистът с бански за 275 евро



Последната му бивша Мадалина

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гришо се пусна от Монако по бански (Снимки) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!