Наш олимпийски шампион се връща в Русия, ето защо

Снимка: Костадин Андонов/Startphoto.bg, blitz.bg

Религиозният борец не показва съпругата си

Олимпийският шампион Магомед Рамазанов се прибира в Русия при новородената си дъщеря. Бебето се е появило съвсем скоро и борецът няма търпение да прегърне съпругата си и детето. Именно това е била допълнителната мотивация на Рамазанов в Париж, където разби конкуренцията по пътя към златото. Жената на бореца е дагестанка, но за нея се знае съвсем малко. Могамед е активен в социалните мрежи, но никога не показва съпругата си, пише „България днес“. Това е нормално за руската република Дагестан, чиито жители са силно религиозни мюсюлмани.

Вчера Рамазанов бе посрещнат по шампионски в залата за борба във Велико Търново, където води подготовката си за олимпийските игри. Той е част от клуба по борба "Илия Павлов", който носи името на покойния бос на "Мултигруп". Олимпийският шампион бе аплодиран от стотици деца и треньори, които по стар български обичай го посрещнаха с питка и мед.

Магомед ще изкара няколко дни във Велико Търново, след което заминава за руския град Астрахан, където го чакат съпругата му и бебето. В бъдеще шампионът планира да се пренесе за постоянно в България, където борба тренира и по-малкия му брат Рамазан.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Наш олимпийски шампион се връща в Русия, ето защо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!