След трагедията в Пловдив: Отстраниха началника на специализираните полицейски сили

/КРОСС/ Началникът на профилираните полицейски сили в Пловдив е отхвърлен от служба, разгласи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов пред медиите в Пловдив. Той е в града във връзка случая, при който дете умъртви по простъпка татко си, който е служител на реда. " Това е извънредно тежък и безразсъден случай ", сподели Стоянов.

"След като сутринта са имали задача, сътрудниците са имали планувано образование. По-късно служителят на реда взел детето си, което е на 7 години, и го завел в постройката на Министерство на вътрешните работи.

Детето е било в помещението, в което служителите на реда се преобличат. Там, евентуално в шкафче, е бил револверът. Детето и служителят на реда са били сами в помещението, не е имало други хора ", сподели Стоянов и уточни, че останалите служители на реда единствено са чули изстрел, а когато отишли в съблекалнята, заварили детето с револвер в ръцете, а мъжът бил прострелян.

"Има доста въпроси - по какъв начин дете на седем години се намира в едно от профилираните звена и по какъв начин в ръцете му е имало револвер. Въпрос на определяне е дали се е случвало и различен път ", сподели Стоянов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: След трагедията в Пловдив: Отстраниха началника на специализираните полицейски сили - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!