Тайната за перфектен пикник - ето какво ви е необходимо

/КРОСС/ Лятото е идеалният сезон да прекарате колкото се може повече време измежду природата с другари и семейство. Възползвайте се от слънчевите дни, с цел да се насладите на моментите с обичаните хора. Пикникът е съвършеният мотив за небрежни диалози, релакс и основаване на проекти.

Какво би трябвало да съдържа чантата Непременно се снабдете авансово с нужните ви аксесоари за пикник: кошница за храна, хладилна чанта и пространно, водоустойчиво одеяло. Изберете качествени артикули, които могат да се почистват елементарно и да се употребяват повече от един сезон, без да се наруши здравината и функционалността им. Планирайте и менюто най-малко два дни по-рано съгласно желанията на присъстващите. Може да изберете сандвичи, салати, мини тартове, пайове - всичко, което харесвате и е елементарно за преместване. Опитайте се да включите здравословна, разнообразна и сезонна храна, включваща колкото се може повече зеленчуци и плодове, с цел да се заредите с сила.

Грижливо подредете по цвят и размер храната в плато или обособени чинии от екологичен материал и фотосите ще бъдат почтени за Instagram. Не забравяйте да се хидратирате. Добавете вода, лимонада, обичаните си сокове, а за какво не и бутилка вино или просеко в хладилната чанта. Вземете обичаните си игри и се възползвайте от опцията да се пораздвижите. Не забравяйте репелент срещу инсекти и слънцезащитен крем, защото е значимо да се предпазите от недотам потребната страна на природата. Как да се облечете Задължително изберете нехаен тоалет, само че това по никакъв метод не значи, че не можете да блеснете със жанр.

Един чифт къси панталони или обаятелен гащеризон са идеални за ден, цялостен с интензивности. За ентусиазъм предлагаме сбирката от Fashion Days. Ако предпочитате рокли, изберете миди или макси версия от лек материал, с цел да се чувствате независимост и хладина. Ако не е доста топло, можете да носите чифт дънки с обичаната си тениска и пуловер.

А що се касае до обувките, тук няма две отзиви по въпроса: удобството е приоритет номер едно. Чифт цветни маратонки или равни сандали са идеалното решение. Можете да се движите елементарно, до момента в който подготвяте пикника, и сте подготвени за игра на бадминтон, фризби или съревнование на прясно окосената трева. Не забравяйте да се предпазите от директните слънчеви лъчи с шапка или бунтарска забрадка - като се изключи че ще ви защитят от горещините, те ще добавят по моден метод определения от вас тоалет. А щом сложите чифт съвременни слънчеви очила, подхождащи на формата на лицето ви, ще имате съвършени фотоси за обществените мрежи. Лайковете сигурно ще последват.

И най-после, само че не и по значимост: потърсете авансово информация за определеното място, разгледайте няколко дестинации и проверете прогнозата за времето. Не бихте желали да проведете пикника си на препълнена поляна или в дъждовен, леден ден. Разбира се, положителното въодушевление и усмивки са най-важните съставки за сполучливия излет. Насладете се на всеки миг до краен лимит, направете колкото се може повече фотоси и създайте красиви мемоари с обичаните си хора. В това се крие тайната на всяка сантиментално или приключенско начинание.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тайната за перфектен пикник - ето какво ви е необходимо - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!