Голям удар на Виктория Петрова по БТВ

Кадър БТВ

Голям удар направи Виктория Петрова по БТВ.

Тя успя да вземе трудно интервю със придобилия световна слава турски стрелец Юсуф Дикеч.

Ако попитате хората с какво свързват олимпийските игри в Париж, много вероятно е да ви кажат неговото име. Турският стрелец Юсуф Дикеч се превърна в сензация в първите дни на най-важния спортен форум, като на финала на 10 м въздушен пистолет, микс той показа огромно спокойствие!

С ръка в джоба, без специални очила и лещи, само с тапи за уши, Дикеч бързо се превърна в любимец на целия свят. Той изпусна златото, но спечели възхищение и милиони фенове! 

Ексклузивно пред bTV турският олимпиец даде едно от първите си интервюта след като придоби световна слава. 

Едно от впечатляващите неща беше, освен аурата ви, стойката ви, на стрелец с ръка в джоба. Медал с ръка в джоба, защо?
Ю. Дикеч: Разбира се. Да, държа ръката си в джоба. Не беше обичайно поведение за това състезание. И в социалните мрежи някои приятели коментираха, че ръката ми е в джоба. Така беше и преди 11, 12 години когато станах първи. На световното също бях в същата стойка. В тази позиция съм, откакто съм започнал да стрелям. Причината е, че така тялото ми е по стабилно, за да запазя равновесие, затова така го правя.

Много се изписа за вас. От семейното ви положение, до това, че си искате кучето. Имате ли куче въобще, каква е истината?

Ю. Дикеч: За съжаление тези коментари са фалшиви. Нямам куче, няма и такава тема. Аз имам само една котка и затова другите неща, които са изписани са фалшиви или от фалшиви профили, открити на мое име.

Продължение в https://btvsport.bg/

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - Голям удар на Виктория Петрова по БТВ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!