Ивелин Михайлов: Копейкин прибра 5 млн. рушвет пред очите ми! (ВИДЕО)

Lupa BG

Временната парламентарна комисия, която разследва дейността на "Историческия парк", яко натиска лидера на "Величие" под благосклонния поглед на Костя

"Коцето (Костадин Костадинов от "Възраждане" - бел. ред.) е прибрал 5 млн. лева рушвети, с очите си съм го видял. Веднъж половин милион, после 1,5 млн. и накрая - 3 млн. За лобизъм". Това заяви лидерът на разпадащата се партия "Величие" и собственик на "Исторически парк" Ивелин Михайлов в подкаста на Кирил Кирилов - Брейка.

Според Михайлов никой, никога не е видял свършена работа от Костя Копейкин нито в някой град, нито в някое село, нито за някоя църква, или община, но видният възрожденец прибира пари от бизнесмени и олигарси, за да пази интересите им по места.

"Пет милиона рушвет. Аз за толкова пари щях да оправя България", въздъхва в заключение Михайлов.

Двамата с Копейкин явно не мелят брашно, след като под ръководството на Цвета Рангелова от "Възраждане", чийто лидер Костадин Костадинов в миналото имаше близки отношения с Ивелин Михайлов, временната парламентарна комисия, която разследва дейността на "Историческия парк", откри данни за 39 престъпления.

„Нямам конфликт с Михайлов. Много по-важното е, че 99 хил. български граждани, които гласуваха за тази формация, в момента се чувстват излъгани, омерзени и опозорени. Възможно е една част от тези хора никога повече да не отидат да гласуват. А ние политиците се борим за избирателна активност. Само и единствено свободният човек отива да гласува и само той управлява съдбата си сам“, твърди пък Костадин Костадинов.

Твърденията на Ивелин може да наблюдавате във видеото. Темата за Костя Копейкин се повдига в 43 минута и 30 сек. от записа:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ивелин Михайлов: Копейкин прибра 5 млн. рушвет пред очите ми! (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!