Костадинов се подигра на анализите на Даниел Смилов: Няма да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС

Костадин Костадинов, Фейсбук

Вчера четох един "анализ" на известния "анализатор" Даниел Смилов. В него той твърди, че законът на "Възраждане", забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини, бил подкрепен от ГЕРБ и ДПС, и по този начин се подготвяла следващата коалиция между "Възраждане" и ГЕРБ-ДПС. 

По този повод Изпълнителният комитет на “Възраждане“ ме упълномощи да публикувам тази снимка и да кажа следното:

1. Видно от резултата, ДПС гласува против закона, заедно с ППДБ. Това най-вероятно означава, според логиката на Смилов разбира се, че ППДБ подготвят следващата си коалиция с ДПС.

2. 14 депутати от ГЕРБ, или 20% от всички гербаджии, също са гласували против - заедно с ППДБ и ДПС. Това най-вероятно означава, според логиката на Смилов разбира се, че ГЕРБ се разцепва и една част от него подготвя бъдещата си коалиция с ППДБ и ДПС.

3. Ако искахме да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС, защо да чакаме следващите избори, а не я направихме още сега? Припомням, че "коалиция на “Възраждане" с ГЕРБ и ДПС" е златен хит в средите на родната грантаджийска анал-лизаторска прослойка, който се развърта винаги преди избори. В идващата кампания предстои да го слушаме за пети пореден път.

Припомням, че "анализатора" Смилов остана в историята с най-голямата анализаторска излагация на хилядолетието, когато през 2016 г., в деня преди референдума за излизането на Великобритания от ЕС написа статия, в която обясни как Брекзит не бил успял.

Статията му беше написана предварително и излезе в деня, в който Брекзит вече беше факт - но наш Диди Смилов обясняваше как англичаните били проявили мъдрост и гласували за оставане в ЕС.

Ето защо, този път без някой да ме е упълномощавал, заявявам следното: Смилов, ако съм на мястото на американците, които те хранят, бракувам ти "анализите" на мига и те пращам в някой индиански резерват като атракция - първият индианец-политолог.

Няма да им избиеш похарчените долари за тебе, но поне ще свършиш нещо полезно в жалкия си животец, като забавляваш децата, докато те замерят със солети през оградата с надпис "Не хранете политолога".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Костадинов се подигра на анализите на Даниел Смилов: Няма да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!