Съдът освободи предсрочно зам.-кметицата на "Младост" Биляна Петрова

Труд

Бившата зам.-кметица на столичния район „Младост“ Биляна Петрова излезе предсрочно от затвора. Апелативният съд в Бургас взе решение, с което тя се освобождава условно-предсрочно от Сливенския затвор – 11 месеца преди изтичането на окончателната й присъда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

"Труд news" припомня, че Биляна Петрова бе осъдена на 5 години затвор по обвинение за изнудване на строителен предприемач. Тя изтърпя присъдата си в женския затвор Сливен. 

Преди няколко дни съпроцесника на Биляна Петрова – Десислава Иванчева съобщи, че бившата ѝ заместничка е в тежко здравословно състояние в затвора и буквално умира пред очите на надзирателите. 15 дни била на обезболяващи, а костите ѝ били чупливи като на 80-90-годишна жена.

"Оттук нататък: Трябва да ѝ помогнем да оздравее и да се възстанови напълно от тежката остеопороза. Да освободим Десислава Иванчева и да се върне тя при детето и при майка си! Да разследваме, обвиним и вкараме в затвора всички престъпници, които им причиниха това!", написаха в официалния профил на Петрова във Фейсбук

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Съдът освободи предсрочно зам.-кметицата на Младост Биляна Петрова - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!