Синът на Гунди празнува перлена сватба с Изабела (СНИМКИ)

Андрей Аспарухов и дъщерята на Павел Панов израстват заедно по стадиони и мачове

Retro.bg

Андрей Аспарухов – син на легендарния български футболист Георги Аспарухов-Гунди, отпразнува перлена сватба със своята любима Изабела. На 22 юли освен годишнината Андрей отбеляза и своя 59-и рожден ден. В публикация в социалните мрежи той изрази благодарността си за изминалите 30 години:
„Не мога да повярвам, че са минали 30 години от този ден! Да, нашето „Американско лято“ завърши с най-щастливия момент за мен! При 45 градуса в Лас Вегас моята прекрасна Изабела каза „да“! Не мога и да си пожелая по-добър спътник в живота! Благодаря ти, моя любов!“.

Историята на Андрей и Изабела е изпълнена с любов и преданост, изградена на основата на общи спомени и страст към футбола. Двамата израстват заедно по стадиони и мачове. От съвсем малки нямат друг избор, освен да прекарват много време заедно, защото бащите им са близки приятели и колеги. Така съвсем естествено с годините тяхната близост от детинство прераства в любов и брак. И както тогава, така и днес продължават да споделят добро и лошо наред с нелекото бреме да бъдат наследници на две от най-големите футболни звезди и легенди на „Левски“– Георги Аспарухов и Павел Панов. След като печелят зелени карти, Андрей и Изабела заминават за САЩ, където се установяват в Бостън.

Двамата винаги са пазили личния си живот от хорското любопитство. „Благодарен съм на съдбата, че ме е дарила с прекрасно семейство и като дете, и сега. Имам много прекрасни спомени, но предпочитам да останат лични“, коментира той в някои от малкото си публични изяви.

Макар животът в САЩ да им предоставя отличен баланс между работата и грижите за семейството, Андрей и Изабела често усещат липсата на най-близките си хора. Роднините им често ги посещават, а покойният Панов неведнъж бе изразявал своята гордост от факта, че Андрей и Изабела са се адаптирали успешно към американския начин на живот благодарение на собствения си труд и образованост. Изабела винаги е била независима и прилежна, успявайки сама да постигне успехите си, без да разчита на славата на своя баща. Тя работи в научноизследователска медицинска лаборатория в Бостън. Още от ученичка била много независима и прилежна, а баща ѝдори не разбрал кога е завършила висшето си образование, защото без проблем се справяла с всичко сама. Приживе Панов често споделя, че и тя, и Андрей още от деца са се научили да постигат всичко сами и да си проправят пътя с труд, без да търсят родителска подкрепа и без да се възползват от славните си фамилии.
Андрей Аспарухов наследява не само спортния дух на баща си, но и любовта към „Левски“. Въпреки че неговата футболна кариера не е толкова дълга и славна като тази на Гунди, Андрей оставя значима следа в света на спорта. През годините той доказва своята преданост и любов към футбола не само като играч, но и като спортен журналист и треньор. Бивш коментатор в БНТ, той вече няколко десетилетия работи като футболен треньор на деца в САЩ.

Андрей и Изабела споделят общата си страст към спорта и предават тази любов на своите деца, които също са ангажирани с футбола. Животът им в САЩ е изпълнен с предизвикателства и успехи, но двамата винаги намират време да се връщат в България и да поддържат връзка с родината и любимия си клуб.
 
 

Двамата са щастливи заедно



ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Синът на Гунди празнува перлена сватба с Изабела (СНИМКИ)     - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!